Kaya Çilingiroğlu: Beşiktaş ve Fenerbahçe Küme Düşürülecek - Son Dakika
Spor

Kaya Çilingiroğlu: Beşiktaş ve Fenerbahçe Küme Düşürülecek

Kaya Çilingiroğlu: Beşiktaş ve Fenerbahçe Küme Düşürülecek

TV8'de yayınlanan Telegol programında spor yorumculuğu yapan Kaya Çilingiroğlu, iddialarını sağlam bir duyuma dayandırdığını vurguladı.

03.09.2013 09:58  Güncelleme: 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaya Çilingiroğlu'ndan şok iddia. Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu TV8'de Telegol programında önemli açıklamalarda bulundu. Çilingiroğlu iddialarını sağlam bir duyuma dayandırdığını belirterek Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın küme düşürüleceğini kaydetti.

TSUNAMİ GELİYOR

Kaya Çilingiroğlu, ''Aldığım önemli bir duyuma göre futbolumuza yeni bir tsunami geliyor. UEFA aldığı kararların TFF ile uyuşması gerektiğini bir belge göndererek uyaracak. Bunun karşılığında da UEFA gerekli hamleler yapmazsa Türkiye Futbol Federasyonu'na benim turnuvalarıma gelme diyecek.'' dedi.

ŞİKE YAPAN KÜME DÜŞECEK

Hani o meşhur 58. madde ne diyordu. Şike yapan küme düşecek. Bu kararların verileceğini düşünüyorum. Küme düşme olacak. Puan silme olacak. Fenerbahçe küme düşecek puanı silinecek. Beşiktaş sadece küme düşecek. Fenerbahçe tek başına küme düşmeyecek. Diğerleri de. Şikeye karışan diğer kulüpler de. Öyle ligimizi darma duman olacak. İşinden çıkılmaz bir durum. Belki de oynanmayacak. TFF ben kararlarımı değiştirmem de diyebilir. Hani o zaman bir görüş vardı biz 3-5 sene Avrupa'ya gitmeyiz diye. Yani söyleyeceğim kısa süre sonra futbolumuzda bir darbe olacak. İnşallah çok zarar görmeyiz...

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kaya Çilingiroğlu: Beşiktaş ve Fenerbahçe Küme Düşürülecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement