Kayak Federasyonu Başkanı Yarar'dan AK Parti'li Vekile Eleştiri - Son Dakika
Güncel

Kayak Federasyonu Başkanı Yarar'dan AK Parti'li Vekile Eleştiri

Kayak Federasyonu Başkanı Yarar\'dan AK Parti\'li Vekile Eleştiri

Erzurum'da bugün başalayan Kış Festivali nedeniyle düzenlenen panelde konuşan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, kendisinden önce konuşan ve Erzurum'u öven AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu'nu eleştirdi.

12.12.2014 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da bugün başalayan Kış Festivali nedeniyle düzenlenen panelde konuşan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, kendisinden önce konuşan ve Erzurum'u öven AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu'nu eleştirdi. Erol Yarar, "Sayın vekilim bakın bu kadar Erzurum reklamı yaptınız. Erzurum'da kalmak isteyen 10 genç çıktı. Bu gençlere 'Erzurum'da kalacağım' dedirtemiyorsak biz görevimizi tam yapamamışız demek" dedi.

Atatürk Üniversitesi Oditoryumu'nda düzenlenen sempozyuma katılan Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, yaptığı konuşmada Türkiye'nin ve Erzurum'un gelişmişliği hakkında bilgi verdi. Yavilioğlu, Erzurum'un sağlık, üniversite ve turizm şehri olduğunu söyledi. Milletvekili Yavilioğlu'nun ardından kürsüye gelen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, salonu tıka basa dolduran ve çoğunluğu üniversite öğrencisi olan gençlere, "Atatürk Üniversitesi'nde okuyorsunuz. Mezun olduktan sona kaçınız Ezurum'da kalmayı düşünüyorsunuz? Erzurum'da kalmak isteyenler ellerini kaldırsın" dedi.

Bunun üzerine 10 genç elini kaldırınca Fedarasyon Başkanı Erol Yarar, protokolde oturan Milletvekili Cengiz Yavilioğlu'na dönerek, "Hocam durum çok kötü. Sayın vekilim bakın bu kadar Erzurum reklamı yaptınız burada kalmak isteyen 10 genç çıktı. Eğer biz bu elleri çoğaltamıyorsak hocam, bunu çoğaltıncaya kadar çalışmamız lazım. Sayın vekilim eğer biz bu ellerin çoğunluğunu 'Erzurum'da kalacağım' dedirtemiyorsak biz görevimizi tam yapamamışız demek" diye konuştu.

Salonu dolduran öğrenciler tarafından uzun süre alkışlanan Yarar'ın " KPSS'ye girsem biraz puan alsam da devlete bir el atsam nasıl olsa iş garanti olur. Derdim fazla olmaz. Böyle düşünenler var değil mi?" diye sorunca gençlerin çoğu el kaldırdı.

Başkan Yarar, "Ama ben sizin bu fikirlerden kurtulmanızı istiyorum. Onun için buraya geldim. Federasyon başkanığını da biraz onun için kabul ettim. Çünkü ben şuna inanıyorum. Evet Türkiye'nin geleceği sizlersiniz. Ama Türkiye'nin geleceği bugünkinden farklı olmalı. Türkiye çok hızlı gelişen bir ülke ama siz Erzurum gibi bir yerde okuyorsanız çoğunluğun elleri 'Ben burada kalmak istiyorum' diye kalkmalı. Türkiye'nin dünyada olduğu gibi kış turizmi ile kalkınacağına inanıyorum ve bu yolda gideceğiz" dedi. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayak Federasyonu Başkanı Yarar'dan AK Parti'li Vekile Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement