Kayak Severler Abalı Kayak Merkezi'ne Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Kayak Severler Abalı Kayak Merkezi'ne Akın Etti

Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden Abalı Kayak Merkezi, hafta sonu tatilini fırsata çevirip stres atmak ve spor yapmak isteyen vatandaşların akınına uğradı.

20.02.2017 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden Abalı Kayak Merkezi, hafta sonu tatilini fırsata çevirip stres atmak ve spor yapmak isteyen vatandaşların akınına uğradı.

Kar kalınlığının istenilen seviye ulaşmasıyla soğuk havaya rağmen Abalı'ya gelen kayak severler, tatilini kayak yaparak geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Kış turizminin yanı sıra profesyonel kayak sporunun da Türkiye'deki önemli adreslerinden olan Abalı'da bazı kayak severler yoğunluk nedeniyle uzun kuyruklar oluşturdu.

Kayak takımları tükendi

Gevaş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehdi Tekce de kayak merkezinin tam kapasiteyle çalıştığını söyledi:

Merkezin özellikle hafta sonu yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Tekçe, "Yoğunluk nedeniyle sabah saatlerinden itibaren kayak takımlarımız tükendi. Kayak sayımızı 300'den 500'e çıkarmamıza rağmen yetmiyor. Kar kalınlığı kayak severlerin tam istediği seviyede. Pistimiz Türkiye'nin en iyi eğitim pistidir. Hafta sonları farklı illerden gelerek Abalı'da kayak yapmayı öğreniyorlar. Burada kayak yapan vatandaş her hafta sonu kayak yapmaya geliyor."

Van Gençlik Merkezi Doğa Sporları Kulübü Başkanı İnan Bozkayar da kayak merkezinde çok eğlendiklerini anlattı.

Pistin çok rahat ve güzel olduğunu vurgulayan Bozkayar, "Kayak bilmeyen vatandaşlar buraya geldiklerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün deneyimli hocalarını bulabiliyor. Aldıkları birkaç dakikalık eğitimin ardından da hemen kayak yapabiliyorlar." dedi.

Kayak Severler Abalı Kayak Merkezi\'ne Akın Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayak Severler Abalı Kayak Merkezi'ne Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement