Kayalıklardan 100 Metre Aşağı Düşerek Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Kayalıklardan 100 Metre Aşağı Düşerek Hayatını Kaybetti

Kayalıklardan 100 Metre Aşağı Düşerek Hayatını Kaybetti

Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki Balaban Şelalesi'ne gezmek için çıkan 51 yaşındaki İsmet Tokat, 100 metrelik kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

17.08.2014 22:37  Güncelleme: 00:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da arkadaşlarıyla beraber Uludağ'ın eteklerindeki Balaban Şelalesi'ne gezmek için çıkan 51 yaşındaki İsmet Tokat, arkadaşlarının gözleri önünde 100 metrelik kayalıklardan düşerek öldü.

ARKADAŞLARININ GÖZLERİ ÖNÜNDE KAYALIKLARDAN YUVARLANDI

Olay, saat 17.00'de Uludağ'ın eteklerinde bulunan Balaban Şelalesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İsmet Tokat, 3 arkadaşıyla birlikte piknik yapmak amacıyla Balaban Şelalesi'ne gitti. Arkadaşlarıyla birlikte ormanlık alanda ilerleyen Tokat, yorulduğu için arkadaşlarından geri kaldı. Dinlendikten sonra arkadaşlarına yetişmeye çalışan Tokat, dengesini kaybederek 100 metrelik kayalıklardan aşağı düşerek ağır yaralandı. Düştüğü yerden seslenen Tokat'ın yardımına ilk olarak arkadaşları koştu. Arkadaşlarının ihbarı ile olay yerine 112 Acil Servis ekipleri, Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri geldi. 2 kilometrelik patika yoldan 1 saat yürüyen 112 Acil Servis ekipleri, vücudundan birçok kırıklar oluşan Tokat'ın hayatını kaybettiğini belirledi.



Polis ekipleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra Tokat'ın cansız bedeni, kesin ölümünün belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayalıklardan 100 Metre Aşağı Düşerek Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gheorghe veronica: cok uzuldum:( cok ıyı bır ınsandır allaha nıye bu guzel ınsanlar alırkı. . . . 0 0 Yanıtla

Advertisement