Kayalıklardan Düşen Uzman Çavuşun Şehit Olması - Son Dakika
Güncel

Kayalıklardan Düşen Uzman Çavuşun Şehit Olması

Kars'ta bir hafta önceki terör örgütü operasyonu sırasında kayalıklardan düşerek yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Kazım Ay'ın şehadet haberi, Aksaray merkeze bağlı Yeşiltepe beldesindeki yakınlarına ulaştı.

16.05.2016 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta bir hafta önceki terör örgütü operasyonu sırasında kayalıklardan düşerek yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Kazım Ay'ın şehadet haberi, Aksaray merkeze bağlı Yeşiltepe beldesindeki yakınlarına ulaştı.

Beldeye bağlı Çalışkan Mahallesi'ndeki tek katlı kerpiç evde yaşayan şehit Ay'ın yakınlarına acı haber, Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik ve askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı.

Baba Mustafa ve anne Zahide Ay'ın ise Erzurum'da olduğu, oğullarının şehit haberini orada öğrendikleri belirtildi.

Mustafa Ay'ın BAĞKUR borcunun bir süre önce şehit oğlu tarafından ödendiği, ailenin Kazım Ay'ın aldığı iki büyükbaş hayvan ile hayvancılık yaparak geçimini sağladığı öğrenildi.

Ay'ın cenazesinin, yarın Yeşiltepe'de defnedileceği bildirildi.

Çalışkan Mahallesi Muhtarı Adem Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Şehit olan çocuğumuz, uzman olunca babasına yardım etti. Babasını emekli etti. Ailesi bu şekilde geçiniyordu." dedi.

Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı Özel Harekat Tabur Komutanlığında görevli 27 yaşındaki Uzman Çavuş Ay, bir hafta önce Kars'ta terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda kayalıklardan düşüp yaralanmıştı. Erzurum'daki Mareşal Çakmak Asker Hastanesine kaldırılan Ay, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayalıklardan Düşen Uzman Çavuşun Şehit Olması - Son Dakika

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement