Kayapınar Belediyesporlu Kadın Atletler Şampiyon Oldu - Son Dakika
Yerel

Kayapınar Belediyesporlu Kadın Atletler Şampiyon Oldu

Kayapınar Belediyespor'un atletleri Meryem Bekmez 5 bin metrede Avrupa Şampiyonu olurken, Ayşe Tekdal ise ikinci oldu.

15.07.2016 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürcistan'ın Tiflis kentinde yapılan Yıldızlar Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda Diyarbakır merkez Kayapınar Belediye spor'un atletleri Meryem Bekmez 5 bin metrede Avrupa Şampiyonu olurken, Ayşe Tekdal ise ikinci oldu.

Merkez Kayapınar İlçe Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Belediyesporlu kadın atletler Meryem Bekmez, Gürcistan'ın Tiflis kentinde yapılan Yıldızlar Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda rakiplerini geride bırakarak birinci olduğu belirtildi. Açıklamada, Aynı koşuda takım arkadaşı Ayşe Tekdal ise ikinci gelerek, takım halinde büyük bir başarı elde etti.

Kayapınar Atletizm Temsilcisi ve kadın atletlerin hocası Azize Özbey, şampiyonaya yoğun çaba ile hazırlandıklarını belirterek, hedeflerinin artık Dünya Şampiyonluğu olduğunu söyledi. Özbey, "Şampiyonaya yoğun çaba ve emekle hazırlandık. Bu emeğin sonucu başarılı olduk. Bu başarıda desteğini esirgemeyen belediye eş başkanlarımıza kulüp yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu başarıda belediyemizin kente kazandırdığı spor tesisinde düzenli yaptığımız çalışmaların büyük bir katkısı oldu. Sporcularımızın yeni hedefi Dünya Şampiyonası ve olimpiyatlardır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kayapınar Belediyesporlu Kadın Atletler Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement