Kaybolan 6 Yaşındaki Oğlunun Kıyafetlerini Koklayıp Avunuyor - Son Dakika
Güncel

Kaybolan 6 Yaşındaki Oğlunun Kıyafetlerini Koklayıp Avunuyor

Kaybolan 6 Yaşındaki Oğlunun Kıyafetlerini Koklayıp Avunuyor

Konya'nın Akören İlçesi'nde geçen 4 Nisan günü evlerinin önünde oynarken kaybolan 6 yaşındaki Yasin Şahin, 9 gündür süren arama çalışmalarına rağmen bulunamadı.

12.04.2016 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akören İlçesi'nde geçen 4 Nisan günü evlerinin önünde oynarken kaybolan 6 yaşındaki Yasin Şahin, 9 gündür süren arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Oğlu Yasin'in kıyafetlerine sarılarak hasret giderdiğini belirten anne Ümmü Şahin, "Yasin'e olan özlemimi, 6 aylık bebeğimle gideriyorum. Kıyafetlerini kokluyorum. Bir oyuncak arabası var, onunla avunuyorum" dedi.

Akören İlçesi'ne bağlı, eskiden köy olan Belkuyu Mahallesi'nde oturan, Belkuyu Anaokulu öğrencisi Yasin Şahin, 4 Nisan Pazartesi günü okuldan geldikten sonra evlerinin önünde oynamaya çıktı. Bir anda ortadan kaybolan Yasin'in bulunması için o günden itibaren başlatılan arama çalışmaları Jandarma, AFAD ve köylüler tarafından aralıksız devam ediyor.

9 gün süren arama çalışmalarında başta evin çevresi olmak üzere, havadan askeri helikopter ve AFAD'ın insansız hava aracılığıyla, karadan arama ekipleri tarafından su kuyuları, sarnıçlar, mağaralar, ağaç ve çalılıkların dipleri tek tek kontrol edildi. Şüphe üzerine yan komşuları M.Ş.'nin evi ve bahçesi arandı. Yaklaşık 85 hane olan mahalledeki evler tek tek kontrol edildi. Mahallenin yakınındaki Çarşamba Çayı ve çayın aktığı Apa Gölü girişi Mersin'den gelen dalgıç polisler tarafından sonar cihazlarıyla arandı. Aramalar çevredeki köylere kadar yayıldı. Ancak Yasin'in izine rastlanmadı.

FOSSEPTİKLERE BAKILDI

Arama çalışmaları kapsamında bugünde başta minik Yasin'in kendi evleri olmak üzere çevresindeki evlerin bahçesinde bulunan fosseptikler, vidanjörlerle boşaltılıp, bakıldı. Ancak henüz orada da minik Yasin'in izine rastlamadı. Mahalledeki diğer evlerin fosseptiklerinin aranması devam ediyor.

Arama çalışmaları sürerken jandarma da yaklaşık 100 kişinin ifadesine başvurdu, ancak şu ana kadar Yasinle ilgili bir ipucuna ulaşılmadı.

OĞLUNUN KAÇIRILDIĞINDAN ŞÜPHE EDİYOR

Kaybolan oğlunu bulmak için arama çalışmalarına katılan Süleyman Şahin, oğlundan 9 gündür haber alamadığını ve oğlunun kaçırılmış olabileceğinden şüphe ettiğini belirtti. Süleyman Şahin'in dayısı Duran Yıldız da, Yasin'in kaçırıldığını düşündüğünü söyledi.

Yasin'in 10 yaşındaki ablası Makbule Şahin de, kardeşini çok özlediğini belirterek, "Kardeşimle bu bahçe de saklambaç oynardık, ebelemece oynardık. Artık bulsunlar kardeşimi. Onu çok özledik" diye konuştu.

'KIYAFETLERİNİ KOKLUYORUM'

Oğlu kaybolduğu günden itibaren ne yemek yiyebildiğini, ne uyabildiğini belirten anne Ümmü Şahin şöyle konuştu:

"Oğlum kaybolduğundan itibaren dünyam zindan oldu. Yasin'e olan özlemini kıyafetlerini koklayarak gidermeye çalışıyorum. Yasin'e olan özlemimi, 6 aylık bebeğimle gideriyorum. Kıyafetlerini kokluyorum. Bir oyuncak kamyonu var, onunla avunuyorum. Dayanacak gücüm kalmadı. Kendime bir şey yapacağım artık. Ciğerim yanıyor."

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaybolan 6 Yaşındaki Oğlunun Kıyafetlerini Koklayıp Avunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement