Kaybolan Köpeği İçin 'Çocuklara Zarar Verebilir' Dedi - Son Dakika
Güncel

Kaybolan Köpeği İçin 'Çocuklara Zarar Verebilir' Dedi

Kaybolan Köpeği İçin \'Çocuklara Zarar Verebilir\' Dedi

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde yaşayan Birol Onat'ın safkan Alman kurdu cinsi köpeği kayboldu.

01.07.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde yaşayan Birol Onat'ın safkan Alman kurdu cinsi köpeği kayboldu. Her yerde 'Bady' adını verdiği köpeğini arayan Onat, "Köpeğin sevileceği kadar tehlikeli bir durumu da var. Özellikle çocukları hiç sevmez, hatta zarar verebilir" dedi.

Bir sokak köpeğinin kuduz çıkması nedeniyle 6 ay süresince 'Kuduz riskli bölge' ilan edilen İskenderun'un Sakarya Mahallesi'nde oturan Birol Onat, geçen 27 Temmuz'da 2 yıldır yanında olan köpeği Bady'yi daha önceleri yaptığı gibi yine gezmesi için serbest bıraktı. Ancak Bady bir daha geri dönmedi. Elinde köpeğinin fotoğraflarıyla sokak sokak gezen Birol Onat, Bady'nin çok özellikli ve bu nedenle talibi çok olan bir köpek olduğunu belirterek, "Köpeğim 5 gündür kayıp. 2 yıldır ailemle birlikte çocuk gibi ona baktık ve onu büyüttük. Ben haftada bir iki kez evin etrafında gezinsin diye bırakıyorum, mahallede dolaşıp geliyor. Ancak bu kez tam 5 gün oldu ve halen gelmedi" diye konuştu.

ÇOCUKLARI SEVMEZ

Evin etrafında ve mahallede gezmediği yer, aramadığı sokak kalmadığını belirten Birol Onat, köpeğin tehlikeli olduğunu belirtip, köpeği bulan varsa onları uyararak şunları söyledi:

"Hayvan barınağına da gittim, zabıtaya da müracaat ettim. Buradan tüm halkımıza sesleniyorum. Bu köpeği seven, beslemek ve büyütmek için almış olanlar olabilir ancak bu köpeğin sahibi biziz. Annemin de kaç gündür gözüne uyku girmiyor. Ailemizin bir bireyi gibiydi. Alman Kurdu köpeğimizi bulan, gören ya da beslemek için alan arkadaşlara da sesleniyorum. Bu köpeğin sevileceği kadar tehlikeli bir durumu da var. Özellikle çocukları hiç sevmez, hatta zarar verebilir. Bu nedenle kimseye bir zarar vermesini de istemiyoruz."

ONU ÇOK ÖZLEDİM

Anne Nevin Onat ise kaybolan köpeğin evin neşesi olduğunu belirterek, "Her gün onunla zaman geçiriyordum. Mutfakta mamaları hala duruyor. Onu çok özledim, alan ya da bulan lütfen bize ulaşmaya çalışsın" dedi. - Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaybolan Köpeği İçin 'Çocuklara Zarar Verebilir' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement