Kaybolan Meclis Üyesinden 7 Yıldır Haber Yok - Son Dakika
Güncel

Kaybolan Meclis Üyesinden 7 Yıldır Haber Yok

Kaybolan Meclis Üyesinden 7 Yıldır Haber Yok

Kırşehir’de 2008 yılında kardeşi Mustafa Kırışık’a mesaj atarak ‘hakkını helal et çocuklarım sana emanet’ yazan eski Belediye Meclisi üyesi Hasan Kırşık’ın kaybolmasının ardından 7 yıl geçmesine rağmen hala bulunamadı.

17.11.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de 2008 yılında kardeşi Mustafa Kırışık'a mesaj atarak 'hakkını helal et çocuklarım sana emanet' yazan eski Belediye Meclisi üyesi Hasan Kırşık'ın kaybolmasının ardından 7 yıl geçmesine rağmen hala bulunamadı.

Eski Belediye Meclisi üyesinin kaybolduğu günden itibaren Kırşehir'de 2 Belediye Başkanı, 4 Vali, 5 İl Emniyet Müdürü değişti ama kayıp meclis üyesinin ardındaki sır perdesi aydınlanamadı. Kaybolduğu iddia edilen ağabeyine ait hiçbir delil ve iz olmadığını anlatan eski Belediye Meclisi üyesi Hasan Kırışık'ın kardeşi Mustafa Kırışık, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından özel bir ekip oluşturulduğunu ve yapılan çalışmalarda herhangi bir ize rastlanılmadığını söyledi.

Kırşehir genelinde çöplükler, foseptik çukurları, mağaralar, su kuyuları, dereler dahil bir çok alanda araştırma yapıldığını söyleyen Mustafa Kırışık, ağabeyinin bulunduğu yeri ihbar edene yada kaybolması ile ilgili doğru bilgi verilmesi halinde 25 bin lira ödül verileceğini söyledi. Kırışık, "7 yıldır yapılan çalışmalar sonrasında hiçbir sonuç alınamadığını öğrendik. Bize bir delil yada ize ulaşılamadığı bildirildi. Canlı olduğundan artık hiçbir şekilde umudumuz yok. Uzun süredir kayıp olmasından sonra aileye yasal olarak ağabeyimin bana hesaplarının kullanım hakkı verildi. Şu an aile adına tek tesellimiz ağabeyimin cesedinin bulunması olacaktır" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaybolan Meclis Üyesinden 7 Yıldır Haber Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement