Kaybolduktan 3 Gün Sonra Bulunan Gençler İstanbul'a Geldi - Son Dakika
Güncel

Kaybolduktan 3 Gün Sonra Bulunan Gençler İstanbul'a Geldi

Kaybolduktan 3 Gün Sonra Bulunan Gençler İstanbul\'a Geldi

Haber Faik KAPTAN - Kamera Murat ÇAKIR İstanbul DHA Antalya'nın Kemer ilçesinde, tarihi Likya Yolu yürüyüşüne çıktıktan sonra kaybolan ve 3 günlük arama sonrasında bulunan İngiliz David Mackie, Hollandalı Frisko de Vries ve Merije de Groot adlı öğrenciler İstanbul'a geldi.

20.01.2015 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber Faik KAPTAN - Kamera Murat ÇAKIR İstanbul DHA

Antalya'nın Kemer ilçesinde, tarihi Likya Yolu yürüyüşüne çıktıktan sonra kaybolan ve 3 günlük arama sonrasında bulunan İngiliz David Mackie, Hollandalı Frisko de Vries ve Merije de Groot adlı öğrenciler İstanbul'a geldi.

AtlasJet Havayolları'na ait bir uçakla saat 16.30'da Antalya'dan İstanbul'a gelen öğrenciler, 2 gün Taksim'deki evlerinde kaldıktan sonra ülkelerine gideceklerini söylediler. 3 gençle birlikte aileleri de İstanbul'a geldi.

Arama kurtarma ekiplerinin yoğun çabaları sonunda yaşadıkları kabus son bulan ve kurtarılan gençler, önce aileleriyle bir araya gelmiş, daha sonra da sağlık kontrolü için Kemer Devlet Hastanesi'ne götürülmüştü. Burada yapılan sağlık kontrollerinde, gençlerin durumlarının normal olduğu tespit edilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaybolduktan 3 Gün Sonra Bulunan Gençler İstanbul'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement