Kayınpederinden Etkilendi Müslüman Oldu - Son Dakika
Yerel

Kayınpederinden Etkilendi Müslüman Oldu

Fransa vatandaşı Marc Elie Georges Garonne (42), kayınpederi Murat Emiroğlu'nun davranışlarından etkilenerek Müslümanlığı seçti.

14.09.2015 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa vatandaşı Marc Elie Georges Garonne (42), kayınpederi Murat Emiroğlu'nun davranışlarından etkilenerek Müslümanlığı seçti.

Müslüman eşi Seyhan Garonne ile Fransa'da yaşayan Marc Elie Georges Garonne, Görele Müftülüğünde düzenlenen ihtida töreniyle kelime-i şahadet getirerek İslam dinini seçti ve adını "Deniz" olarak değiştirdi.

Garonne, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kayınpederi Murat Emiroğlu'nun davranışlarının Müslümanlığa ilgisini arttırdığını söyledi.

İslam dinini hiç araştırmadığını, sadece içinden geldiği gibi hareket ettiğini belirten Garonne, şunları kaydetti:

"Kayınpederimin hayırsever olması, tavrı, görüşü, yaptıkları beni çok etkiliyordu. Kayınpederimi örnek almak istedim ve müslümanlığı seçtim. Huzurluyum ve mutluyum. Rahatladım ve üstümdeki ağırlık yok oldu. Müslüman olmadan önce eksik ve eziktim. Şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum. Bence çok güzel bir duygu. Müslümanlığı kayınpederim gibi layıkıyla yaşamak istiyorum."

İhtida töreninin ardından Görele Müftüsü İsa Kaynak, Garonne'ye Kuran-ı Kerim ve İslam dinini anlatan kitaplar hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayınpederinden Etkilendi Müslüman Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement