Kayıp Arda Kural, Hastanede Bulundu - Son Dakika
Magazin

Kayıp Arda Kural, Hastanede Bulundu

Bir süredir kendisinden haber alınamayan ve annesinin "Yaşamından kaygı duyuyorum" dediği Arda Kural'ın Balıklı Rum Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ortaya çıktı.

01.08.2015 09:37  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arda Kural'ın geçtiğimiz günlerde kayıplara karıştığı iddia edilmişti. Kural'ın annesi Gülnur Kural'ın da oğlunu kapı kapı dolaşıp aradığı söyleniyordu.

BELEDİYE YARDIM ELİ UZATTI

Yaşadığı psikolojik sorunlar yüzünden zor günler geçiren oyuncu Arda Kural'ı, Kanaltürk ekibi ortaya çıkardı. Ünlü oyuncuya Büyükçekmece Belediyesi'nin yardım eli uzattığı ve Balıklı Rum Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

EV TAHSİS EDECEKLER

Belediye, hastaneden çıktıktan sonra sağlıklı bir ortamda tedavisini sürdürmesi için Kural'a ev tahsis etmeye hazırlanıyor. Kural'ın, bir süre annesi Gülnur Kural'la yaşamak istemediği de öğrenildi.

YILDIZ ASYALI: YARDIM ETMEK İSTİYORUZ AMA...

Oyuncunun yakın arkadaşı Yıldız Asyalı, "Arda'ya yardım etmek istiyoruz. Ama o çok asi, hayatta yardımı kabul etmez. Talepte bulunmaktan bile korkuyoruz" demişti.

Kayıp Arda Kural, Hastanede Bulundu

Son Dakika Magazin Kayıp Arda Kural, Hastanede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Gölge: Kimsesi olmayan kaç kişiye el uzatmış belediye başkanı sadece reklam olunca hemen yardımsever oluyorlar. 37 1 Yanıtla
  • elif kalyon: Allah kimseyi gününden düşürmesin arda kuralinda rabbim yar ve yardımcısı olsun 26 0 Yanıtla
  • volkan kral: Bıktık bu adam hakkında yapılan haberlerden, gebersin bizene 1 21 Yanıtla selin: Sen insanlıkla uzaktan yakından alakası olmayan varlık ! Sana kimse zorla bu haberleri okutmuyor geçip gitmek zor değiş heleki okuyup böylesine kötü yorumlar yapacaksan .. Sana söylenecek tonlarca hakaret var fakat harcayacağım çabaya yazık 0 0
  • BAŞERLERRR71: MENDİLİ ELİNE MENDİLİ VERDİM ELİNE TEY TEY TEYYY DELİDİR NE YAPSA YERİDİR TEY TEY TEY 4 16 Yanıtla
  • Muhammed Yusuf ULUCAN: bunca evsiz barksız gariban ac insan varken mi yazıklar olsun zerre helal etmiyorum hakkı mı 1 19 Yanıtla ..: Senin beynini kuşa taksak ters ucar.. senden helallik isteyen yok zaten 6 0
  • Türkiyede bir hasta bumu: Ya bu oğlanda başa bele oldu 3 16 Yanıtla
  • a.a: Çok genç arkadaşımız Allah şifasını versin inşallah iyileşir. 17 0 Yanıtla
  • BAŞERLERRR71: BİR AN ÖNCE İYİLEŞ YOKSA BİZ KAFAYI YİYECEĞİZ HABERLERİNİ GÖRMEKTEN 13 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement