Kayıp Azheimer Hastası Kadının Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Azheimer Hastası Kadının Cesedi Bulundu

Kayıp Azheimer Hastası Kadının Cesedi Bulundu

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde kendisinden 4 gündür haber alınamayan alzheimer hastası 85 yaşındaki Rahime Kaya'nın cesedi bulundu.

25.10.2014 16:28  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın Yenişehir ilçesinde kendisinden 4 gündür haber alınamayan alzheimer hastası 85 yaşındaki Rahime Kaya'nın cesedi, bugün köylerinin 5 kilometre uzağında bulundu.

Yenişehir'in Kızılhisar Köyü'nde yaşayan ve geçen salı gecesi evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Rahime Kaya'yı, yakınlarının jandarmaya haber vermesinin ardından, aralarında Bursa AFAD, BURSAGAZ ve Nilüfer Arama ve Kurtarma ekiplerinin de bulunduğu yaklaşık 70 kişi arıyordu.

Özel eğitimli köpeklerin de katıldığı aramalar sonucu alzheimer hastası Rahime Kaya'nın ceseti bugün öğleden sonra köye 5 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlar Mevkii'nde bulundu.

Yapılan incelemeden sonra donarak öldüğü sanılan 4 çocuk annesi yaşlı kadının ceseti, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayıp Azheimer Hastası Kadının Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement