Kayıp Çiftçi Bugün de Bunamadı - Son Dakika
Güncel

Kayıp Çiftçi Bugün de Bunamadı

Kayıp Çiftçi Bugün de Bunamadı

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, sürüsünü kontrol etmek için evden ayrılan ve kendisinden 2 gündür haber alınamayan çiftçi 41 yaşındaki Mustafa Çıtak'ı arama kurtarma çalışmalarından sonuç alınamadı.

13.03.2016 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, sürüsünü kontrol etmek için evden ayrılan ve kendisinden 2 gündür haber alınamayan çiftçi 41 yaşındaki Mustafa Çıtak'ı arama kurtarma çalışmalarından sonuç alınamadı.

Çiftçilik ve hayvancılık yapan Mustafa Çıtak, 12 Mart Cumartesi sabahı Bergama'nın kırsal mahallesi Durmuşlar'ın Hacıveliler Mevkisi'ndeki sürüsünü kontrol etmek için evden çıktı. Ancak uzun süre dönmemesi üzerine merak eden yakınları, sününün yanına gittiğinde kendisine ulaşamadı. Gidebileceği yerlere de bakan yakınları Çıtak'ı bulamayınca durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma, İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden (AFAD) yardım istedi. Birlikte bölgede yapılan aramalardan sonuç alınamadı. Havanın kararmasıyla birlikte ilk gün ara verilen aramalara bugün günün ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başlandı. Bölgedeki göletlerde İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'nden gelen 7 dalgıçla arama-kurtarma çalışması yapıldı. Ancak, bölgede tarımsal sulama amaçlı açılan ve her biri 3 metre derinliğindeki beş gölette gün boyu yapılan çalışmalardan ikinci günde de sonuç alınamadı. 10 kişilik AFAD ekibinin karadan yaptığı çalışmalarda da Çıtak'a rastlanmadı. Bergama İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Murat Dinçer de arama kurtarma çalışmalarını izleyip, yönlendirdi.

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Mustafa Durmaz da arama çalışmalarının hakkında bilgi alıp, göletin kenarında umutla oğlundan gelecek iyi bir haber bekleyen Hüseyin Çıtak'a "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Çalışmalara yarın da devam edileceği bildirildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayıp Çiftçi Bugün de Bunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement