Kayıp Çocukların Ailelerinin Buruk Bayramı - Son Dakika
Güncel

Kayıp Çocukların Ailelerinin Buruk Bayramı

Kayıp Çocukların Ailelerinin Buruk Bayramı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yaklaşık 7 ay önce kaybolan çocuklardan Bayram Erol’un annesi Adile Erol, 8 yıl sonra ilk defa oğlu Bayram’sız bayram geçirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

05.07.2016 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde yaklaşık 7 ay önce kaybolan çocuklardan Bayram Erol'un annesi Adile Erol, 8 yıl sonra ilk defa oğlu Bayram'sız bayram geçirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Reşadiye ilçesinde 188 gündür haber alınamayan komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'un aileleri Ramazan Bayramına buruk girdi. Kaybolan çocuklardan Bayram Erol'un ikizi Berat Erol'a bayramlık alan aile tarifi mümkün olmayan bir acı yaşıyor. Anne Adile Erol, yaklaşık 7 aydır oğlunun kayıp olduğunu ifade ederek, "Yetkililere sesleniyoruz bizlere yardımcı olsunlar. En azından ya ölüsü ya da dirisi bir haber alalım. Tek amacımız çocuğumuzdan bir haber alabilmek. Onu özlüyorum, rüyalarımda görüyorum. Bayram bizler için buruk ve üzgün geçecek. Evladımı kaybettim ne olduğunu bilmiyorum. Benim için en acı bayram olacak" dedi

Bayram'sız bayram

8 yıldan sonra ilk defa Bayram'sız bayram geçireceklerini ifade eden Erol, "Oğlumun ismi de Bayram. Bizim için çok acı buruk bir bayram olacak. Benim için en acı bayramlardan bir tanesi olacak. Berat kardeşi olmadan ilk defa bayramlık aldı. O da üzgün, benim ağlamamı istemiyor. Çocuğumuzu bize kavuştursunlar. Yandık tutuştuk hasretle" diye konuştu.

Dursun Kağan Taşçı'nın babası İbrahim Taşçı ise çocukların en son görüldükleri Kelkit Çayı kenarında işten zaman kaldıkça arama yaptığını söyledi. Oğlundan aylardır haber alamadığı için bayrama buruk girdiklerini ifade eden Taşçı, "Onun yokluğu artık bizi kahrediyor. Kim tarafından ne şekilde nasıl kaçırıldı bilmiyoruz. İnşallah kısa sürede bir sonuç alırız. Mübarek bayramda bir gelişme olursa içimiz rahatlar" ifadelerini kullandı.

Reşadiye ilçesi Çermik Mahallesi'nde Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları 8 yaşındaki Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları 5 yaşındaki Dursun Kağan, 29 Aralık 2015 tarihinde evlerinin yakınlarındaki parkta oynadıktan bir süre sonra kaybolmuştu. İki çocuğun bulunması için devletin tüm imkanları seferber edilirken, çocukların Kelkit Çayı'na düşme ihtimaline karşı günlerce yapılan aramada ise bir ize ulaşılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Çocukların Ailelerinin Buruk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement