Kayıp Gencin Cesedi Baraj Gölünde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Gencin Cesedi Baraj Gölünde Bulundu

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde 8 gün önce evinden ayrıldıktan sonra, bir daha kendisinden haber alınamayan 19 yaşındaki Engin Topal'ın cesedi, Sürgü baraj gölünde bulundu.

28.05.2014 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde 8 gün önce evinden ayrıldıktan sonra, bir daha kendisinden haber alınamayan 19 yaşındaki Engin Topal'ın cesedi, Sürgü baraj gölünde bulundu. Topal'ın intihar edip etmediği otopsi sonucu belli olacak.

Doğanşehir'in Sürgü Mahallesi'nde yaşayan Engin Topal, 8 gün önce evden 'intihar edeceğim' diyerek ayrıldı. Ailesi çocuklarından haber alamayınca durumu jandarmaya bildirdi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve vatandaşlar, çevrede Topal'ı aramaya başladı. Görgü tanıklarının da ifadesine başvuran jandarma gencin motosikletle Sürgü Barajı'na doğru gittiğini öğrendi. Kayıp gencin motosikleti de baraj gülü kıyısında bulununca, aramalar buraya kaydırıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ile Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri baraj gülünde 3 gün boyunca gence ait bir iz ararken, bu sırada Topal'ın Malatya merkezde görüldüğü ihbarları da geldi. Barajdaki arama çalışmaları bunun üzerine sonlandırılırken, gencin ailesi şehir merkezinde broşürlerle çocuklarını aramaya başladı.

Ancak bir sonuç alınamayınca, barajdaki aranmayan yerlerin de kontrol edilmesi için savcılık kararı ile yeniden çalışma başladı. ve dün su altı arama kurtarma ekipleri kıyıdan yaklaşık 300 metre açıkta, 2.5 metre derinlikte Engin Topal'ın cesedine ulaştı. 8 gün sonra tüm umutlarını yitiren acılı aile sinir krizleri geçirirken Topal'ın cesedi otopsi işlemleri için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Jandarma olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. - Malatya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayıp Gencin Cesedi Baraj Gölünde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement