Kayıp İki Çocuğun Arama Çalışmaları Kelkit Çayı'nda Tekrar Başlatılacak - Son Dakika
Güncel

Kayıp İki Çocuğun Arama Çalışmaları Kelkit Çayı'nda Tekrar Başlatılacak

Kayıp İki Çocuğun Arama Çalışmaları Kelkit Çayı\'nda Tekrar Başlatılacak

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kayıp olan iki komşu çocuğunu Kelkit Çayı’nda arama çalışmaları tekrar başlatılacak.

08.01.2016 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kayıp olan iki komşu çocuğunu Kelkit Çayı'nda arama çalışmaları tekrar başlatılacak.

Tokat'ın Reşadiye ilçesi Çermik Mahallesi'nde 29 Aralık 2015 tarihinde kayıp olan komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmaları çok yönlü olarak devam ediyor. Kelkit Çayı'nda ara verilen çalışmalara Pazartesi günü tekrar başlatılacak. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2 gün önce Reşadiye'ye gönderilen 4 kişilik ekibin soruşturma çalışmaları ise devam ediyor. Ekip MOBESE kameraları ve olay yerini gören 4 güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına aldı. Ayrıca her iki çocuğun ailesi ve komşuları olmak üzere şüpheli kişilerin ifadesini alınırken, otellerin kayıtları da incelendi. Bir ip ucu bulabilmek için her türlü olasılığı değerlendiren ekiplerin çalışmaları sonucunda çocukların kaçırılıp kaçırılmadığı ortaya çıkacak.

KELKİT ÇAYI'NDA ARAMA ÇALIŞMALARI YENİDEN BAŞLAYACAK

Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bayram ve Dursun Kağan'ı bulmak için yapılan çalışmalar devam ederken Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 2 eğitimli köpeğin akşam saatlerinde ilçeye getirileceğini ve arama çalışmalarına dahil edileceğini kaydetti. Kaymakam Erdem, ayrıca Pazar gününden itibaren Sivas Kılıçkaya'daki barajın suyunun kesileceğini belirterek, "Tekrar Kelkit Çayı'nın su debisini düşüreceğiz ve Pazartesi günü 20 kişilik AFAD ekibiyle Kelkit Çayı üzerindeki 30 km'lik alanda hem kıyıdan yürüyerek hem de çay üzerinde botla tarama yapacağız. Diğer yandan arazide kaybolma ve Kelkit Çayı'na düşme haricindeki ihtimaller üzerinde çalışmalar devam ediyor. Konuyu Valimiz Cevdet Can da anbean takip ediyor. Konu hakkında tarafıma gönderilen bilgiler de değerlendiriliyor. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bizim de amacımız olayı bir an önce netliğe kavuşturabilmek. Çocuklar için dua edin" ifadelerini kullandı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp İki Çocuğun Arama Çalışmaları Kelkit Çayı'nda Tekrar Başlatılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ecem YILMAZ: Birde kamera kayitlarinda tekerlekli demir parcasi var bisikler onu gibi,yada parcalanmis bisiklet gibi.dusse suya muhakkak o demiri oralarda biyerlerdedir.kacirilsalar o demiri napsinlar atarlar. 3 0 Yanıtla
  • Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı
    14:15 Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

    Antalya'da Muratpaşa Mahallesi'ndeki bir ikamette uyuşturucu madde imal edildiği ve satılacağı ihbarı üzerine yapılan operasyonda 1 milyon 520 bin kullanımlık 245 adet A4 kağıdına emdirilmiş sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 3 şüpheli yakalandı. Ele geçirilen A4'ün, kullanım adedi olarak Antalya'da bugüne kadar ele geçirilen yüksek miktar olduğu belirtildi.

  • Erzincan'da uyuşturucu ticareti yapan zanlılardan biri tutuklandı
    14:14 Erzincan'da uyuşturucu ticareti yapan zanlılardan biri tutuklandı

    Erzincan'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan K.E. ve M.D. isimli zanlılardan M.D. tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışmada zanlıların araç ve ikametinde 285 sentetik ecza maddesi ele geçirdi.

  • Şanlıurfa'da dereye kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor
    14:14 Şanlıurfa'da dereye kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, dereyi geçerken yükselen suya kapılıp kaybolan 13 yaşındaki çocuğun arama çalışmaları 7. gününde de devam ediyor. AFAD ekipleri ve bölgedeki vatandaşlar, su altında ve su yüzeyinde arama yaparak çocuğu bulmaya çalışıyor. Çalışmalar, Mardin il sınırında yoğunlaştırıldı.

  • Kırıkkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    14:14 Kırıkkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Kırıkkale'de 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Vali Mehmet Makas başkanlığında İl Seçim Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, seçim sürecinin huzur ve güven ortamında geçmesi için alınan tedbirler, seçim günü yapılacak işlemler ve riskli durumlar değerlendirildi. Vali Makas, toplantıda her türlü tedbirin alındığını belirterek, sonuçların Kırıkkale ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

  • Adıyaman'da Evlenecek Gençlere Destek Projesi Başladı
    14:13 Adıyaman'da Evlenecek Gençlere Destek Projesi Başladı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Adıyaman'da hayata geçirilen 'Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi' projesi kapsamında, genç çiftlerin evlilik öncesi eğitimleri başladı. Proje ile evlenmeyi planlayan çiftlere ekonomik, psikolojik ve sosyal destekler sunulacak. Başvurusu onaylanan çiftlere faizsiz kredi verilecek ve eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlanacak. Proje kapsamında Adıyaman'da 24 çiftin başvurusu onaylandı.

  • Çin yapımı yeni enerjili araçlar Avrupa pazarında popülerlik kazanıyor
    14:13 Çin yapımı yeni enerjili araçlar Avrupa pazarında popülerlik kazanıyor

    Hollanda'da Çin yapımı elektrikli araç sayısı son üç yılda beş kat arttı. BYD Louwman'ın Genel Müdürü, BYD'nin Avrupa pazarında önemli bir rakip olduğunu belirtti. Avrupa'nın elektrifikasyona geçişiyle yeni enerjili araçların parlak bir geleceği bekleniyor.

  • Diyarbakır'da okulda temizlik malzemesinden etkilenen 12 öğrenci hastaneye kaldırıldı
    14:12 Diyarbakır'da okulda temizlik malzemesinden etkilenen 12 öğrenci hastaneye kaldırıldı

    Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde bulunan Şehit Üsteğmen Fehmi Taşkın Ortaokulu'nda 6. sınıf öğrencilerinden 12'si, temizlik malzemesinden etkilenerek zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin şikayetleri üzerine okula sağlık ekipleri sevk edildi ve 12 öğrenci tedavi altına alındı.


Advertisement