Kayıp İki Çocuk İçin Baraj Kapakları Son Kez Kapatıldı - Son Dakika
Güncel

Kayıp İki Çocuk İçin Baraj Kapakları Son Kez Kapatıldı

Kayıp İki Çocuk İçin Baraj Kapakları Son Kez Kapatıldı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kayıp olan 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile 8 yaşındaki Bayram Erol’u arama çalışmaları kapsamında Kılıçkaya Barajı’nın kapakları son kez kapatıldı.

18.01.2016 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kayıp olan 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmaları kapsamında Kılıçkaya Barajı'nın kapakları son kez kapatıldı.

Kelkit Çayı'nda su seviyesinin düşmesi ile birlikte sabah saatlerinde 4 kişilik AFAD ekibi botla arama çalışmalarına başladı. Reşadiye ve Niksar ilçeleri arasında kalan 30 kilometrelik alanda yapılan çalışmalara ek olarak çocukların suya düştükleri tahmin edilen bölgede de iş makinesi ile çalışma yapıldı. Kelkit Çayı kenarında hafriyat dökülen bölgedeki ekskavatörle kazı çalışması yapıldı. Gece ise polis tarafından belirlenen bazı evlerde arama yapıldı.

BABA TAŞÇI, KELKİT ÇAYINDA YAPILAN ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ

Çalışmaları yakından takip eden Dursun Kağan Taşçı'nın babası İbrahim Taşçı, yapılan tüm çalışmalara rağmen henüz bir bulguya rastlanmadığını kaydetti. Büyük ihtimalle bugün yapılan aramaların son aramalar olduğunu Taşçı, "Haliyle sonuç diğer ihtimallere doğru gidiyor. Arıyor bakıyoruz ama bir sonuç elde edemedik. Bir gelişme yok. Herhangi bir iz, delil yok. İnşallah bir sonuç çıkacak bekliyoruz" dedi.

BABAANNE KAYIP TORUNU İÇİN GÖZYAŞI DÖKTÜ

Dursun Kağan Taşçı'nın dedesi Dursun Taşçı ile 80 yaşındaki babaanne Şerife Taşçı'nın endişeli bekleyişi devam ediyor. Gözü yaşlı Şerif Taşçı, "Komşularda araya araya yoruldu. Devlette aradı. Allah onlardan razı olsun. Televizyonlarda oluyordu da inanmıyorduk. Artık bulunsa da acımızı bağrımıza bassak" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp İki Çocuk İçin Baraj Kapakları Son Kez Kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement