Kayıp Kadın 5 Günden Bu Yana Bulunamadı - Son Dakika
Yerel

Kayıp Kadın 5 Günden Bu Yana Bulunamadı

Kayıp Kadın 5 Günden Bu Yana Bulunamadı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, 5 gün önce kaybolan 79 yaşındaki kadın için başlatılan ve arama çalışmaları aralıksız olarak sürerken, bölgeye yeni ekipler ve kurtarma helikopteri istendi.

03.02.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, 5 gün önce kaybolan 79 yaşındaki kadın için başlatılan ve arama çalışmaları aralıksız olarak sürerken, bölgeye yeni ekipler ve kurtarma helikopteri istendi.

Edinilen bilgiye göre, Hanımçeşme Mahallesinde yaşayan ve alzheimer hastası olduğu öğrenilen 79 yaşındaki Seniye Durak kaybolmasının ardından, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma erlerinin yanı sıra, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), ekipleri de bölgede arama çalışmaları başlatmıştı. Tavşanlı Avcılık ve Atıcılık Kulübünden de AFAD gönüllü ekiplerinin bugün ormanlık alanlarda çalışmalara katılacağı bilgisi edinildi.

Kaybolan kadının aile dostları olduğunu belirten Muharrem Tetik, "Cumartesi günü sabah saat 10.30 gibi evinden çıktığını öğrendiğimiz Seniye Durak'ın yakınlardaki benzinlik kayıtlarında görülmüş. O bölgede aramaya başladık ve her yeri aradık. Emniyet Müdürlüğü'müz, jandarma ve AFAD ekiplerimiz ile aramadığımız yer hemen hemen kalmadı" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayıp Kadın 5 Günden Bu Yana Bulunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement