Kayıp Kadın Öğretmen Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Kadın Öğretmen Ölü Bulundu

İstanbul'da eşinin kayıp başvurusu yaptığı 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Neslihan Kartal, Samsun'da öğretmenevinde ölü olarak bulundu.

25.02.2016 14:43  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da eşinin kayıp olduğuna dair polise başvurduğu 2 çocuk annesi genç kadın, Samsun'da öğretmenevinde kendini banyoya asmış olarak ölü bulundu.

İSTANBUL'DAN SAMSUN'A GELDİ

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi'ndeki Samsun Öğretmenevi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da yaşayan evli ve 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Neslihan Kartal, İstanbul'dan Samsun'a geldi.

BANYODA ÇARŞAFLA İNTİHAR ETTİ

Gece saat 00.00 sıralarında Samsun Öğretmenevi'ne gelen ve 4. kattaki odayı tutan Kartal, banyoda çarşafla kendini asarak intihar etti. Bugün temizlik için odaya giren öğretmenevi çalışanı, genç kadını asılı halde buldu.

Olay, polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri ve polis genç kadının öldüğünü tespit etti.

EŞİ KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞTI

Yapılan araştırma sonucu İstanbul'da özel bir hastanede çalıştığı öğrenilen Sivaslı Neslihan Kartal'ın eşinin dün Esenyurt polisine eşinin kayıp olduğuna dair başvuru yaptığı ortaya çıktı.

CESEDİ OTOPSİ İÇİN MORGA KALDIRILDI

Neslihan Kartal'ın cenazesi, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kayıp Kadın Öğretmen Ölü Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Kadın Öğretmen Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • HAKPEREST CENGAVER: İMANLA YAŞANILMAZSA DAHA ÇOK BÖYLE OLAYLAR OLUR..ŞERİAT VE İDAM ŞART 0 2 Yanıtla
  • önce kendinize bakın : volkan başına gelince sana da para azdirio demesinler neyin ne.oldunu bilemezsin angut 0 0 Yanıtla
  • toplum çıldırmış vaziyet kötü: nasıl bir ülke olduk yaa?? Valla sinirden gülüyorum artık bu tür haber görünce.. :) ülkeye bak puhahaha :) bende contayı sıyırdım artık.. 0 0 Yanıtla

Advertisement