Kayıp Kişi Gölde Arandı - Son Dakika
Yerel

Kayıp Kişi Gölde Arandı

Kayıp Kişi Gölde Arandı

Almanya'dan tatil için geldiği Köyceğiz ilçesinde kaybolan kişi, boğulma ihtimali üzerine Köyceğiz Gölü'nde arandı.

02.07.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tur tekneleriyle geziye katılarak Köyceğiz ilçesindeki Sultaniye Kaplıcaları'na gelen ve bir süre sonra grupta olmadığı fark edilen Ali Osman Karapaça (50) göle düştüğü ihtimali üzerine Köyceğiz Gölü'nde arandı.

Edinilen bilgiye göre, Karapaça, tatil için Almanya'dan Fethiye'ye geldi. Pazartesi günü Fethiye'den günübirlik turlarla öğle saatlerinde Köyceğiz'de bulunan Sultaniye Kaplıcaları'na gelen Karapaça'nın burada bir süre etkinliklere katıldıktan sonra ortadan kaybolduğu fark edildi.

Cep telefonu ve özel eşyalarının teknede olduğu görülen Karapaça'yı kaplıcada bir süre arayan tur görevlileri durumu yetkililere ve jandarmaya bildirdi

Su altı ekibi aradı

Pazartesi gününden beri kendisinden haber alınamayan Ali Osman Karapaça için Muğla Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğine bağlı dalgıç polisler tarafından su altında, Dalyan Asayiş Bot Komutanlığı ekiplerince botla su üstünde ve Köyceğiz İlçe Jandarma ekipleri tarafından karada arama faaliyetleri gerçekleştirdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, arama faaliyetlerinin aralıksız devam edeceğini söyledi.

Kamera kayıtlarında şahsın kaplıcadan dışarı çıkmadığının görüldüğünü anlatan Demirkale, "Görüntülere göre şahıs en son arama yapılan bölgede görülüyor. Ekiplerimiz her ihtimali değerlendirerek gölün dibinde de arama çalışması yapıyor. Umarım başka bir yerden sağ salim çıkar" dedi.

Çalışmaların yaklaşık 5 kilometrelik bir alanda yürütüldüğü, ekiplerin yaptığı arama faaliyeti sonucunda Karapaça'ya dair herhangi bir ize rastlanılmadığı bildirildi. Arama çalışmalarının devam edeceği öğrenildi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayıp Kişi Gölde Arandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement