AKUT Kayıp Lise Öğrencisini Arıyor - Son Dakika
Güncel

AKUT Kayıp Lise Öğrencisini Arıyor

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 3 gün önce kaybolan lise ikinci sınıf öğrencisi Muhammet Çakar'ın bulunması için çalışmalar devam ediyor.

30.10.2014 16:42  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKUT ekipleri, 3 gün önce Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kaybolan lise öğrencisinin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Körfez ilçesinde 3 gün önce kaybolan lise ikinci sınıf öğrencisi Muhammet Çakar'ın bulunması için çalışmalar devam ediyor.Yukarı Hereke beldesinde pazartesi günü okula giden 15 yaşındaki Çakar'ın eve dönmemesi üzerine ailesi, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Bölgeye gelen jandarma ekiplerinin çalışmaları sonuç vermeyince AKUT'tan yardım istendi.AKUT ve jandarma ekipleri, lise öğrencisinin bulunması için ormanlık ve dağlık alanda çalışmalara devam ediyor.

Çakar'ın dayısı Nevzat Kurhan, yeğenini en son bakkalın gördüğünü söyledi. Kurhan, yeğenin hiçbir kötü alışkanlığı bulunmadığını vurgulayarak, "Kötü arkadaş ortamı yoktu. Evden okula, okuldan eve giderdi. Boş vakitlerinde internete giderdi, ödevi varsa çalışırdı. Her yere annesi ve babasına haber verip giderdi" ifadesini kullandı.

Yeğeninin fotoğrafı ve iletişim bilgilerinin yer aldığı kayıp ilanının kentin çeşitli noktalarına asıldığını aktaran Kurhan, görenlerden bir an önce kendilerine haber vermelerini istedi. AKUT ekibinin sorumlusu Ömer Ayan da aileden ve jandarmadan aldıkları bilgiler doğrultusunda çalışmaları 8 kişilik ekiple yürüttüklerini, şu ana kadar sonuç alamadıklarını anlattı.

Ayan, akşam saatlerine kadar arama çalışmalarını sürdüreceklerini, sonuç alamamaları halinde yeni yol haritası çizeceklerini sözlerini ekledi. .

AKUT Kayıp Lise Öğrencisini Arıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AKUT Kayıp Lise Öğrencisini Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement