Kayıp Mali Müşavir" Davasının Yargılanma Süreci Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kayıp Mali Müşavir" Davasının Yargılanma Süreci Devam Ediyor

Kayıp Mali Müşavir" Davasının Yargılanma Süreci Devam Ediyor

Zonguldak’ta 3 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü iddia edilen mali müşavir Mevlüt B. ile ilgili davada, tutuklu olarak yargılanan Ayşe B. ve Numan B.’nin tahliye talebi reddedildi.

12.03.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta 3 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü iddia edilen mali müşavir Mevlüt B. ile ilgili davada, tutuklu olarak yargılanan Ayşe B. ve Numan B.'nin tahliye talebi reddedildi.

Zonguldak Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu olarak yargılanan sanıklar Ayşe B. ve Numan B. sabah erken saatlerde Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Yakın akrabayı kasten öldürmek suçundan tutuklu olarak yargılanan sanık Ayşe B.'nin tutuksuz yargılanan çocukları Merve B. ve Meral B. ile birlikte kasten adam öldürmek suçundan yargılanan tutuklu sanık Numan B.'nin tutuksuz yargılanan oğlu Ogün B. de duruşma salonunda hazır bulundu.

Sanık avukatları mahkeme heyetine sundukları savunmalarında, maktulün cesedinin bulunamaması ve suça ilişkin somut kanıt olmaması sebebiyle sanıkların beraatını talep etti.

Mahkeme heyeti Mevlüt B.'nin cesedinin bulunamamış olmasını dikkate alarak, ayrıntılı ve gerektiğinde teknik olanaklar kullanılarak, öldüğü iddia olunan Mevlüt B.'nin cesedinin bulunması için yeniden detaylı bir çalışma yapılması yönünde karar verdi.

Dava 2 Haziran 2014 tarihine ertelenirken, mahkeme tutuklu sanıklar Ayşe B. ve Numan B. için atılı suçların niteliği, dosyada bulunan mevcut kanıt durumu, kanıtların karartılması ve sanıkların kaçma kuşkusunun sürüyor olması sebebiyle sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

17 Eylül 2012 tarihinden bu yana kayıp olan mali müşavir Mevlüt B.'nin eşi Ayşe B., eşi için karakola gidip kayıp başvurusunda bulunmuştu. Mevlüt B.'nin izine uzun süre rastlanmayınca polis şüphelendiği eşini takibe aldı. 3 çocuk babası Mevlüt B.'nin, eşi Ayşe B. ile birlikte yasak aşk yaşadığı iddia edilen Numan B. tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Ayşe B. ile Numan B. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Beycuma M Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'na gönderilmişti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Mali Müşavir' Davasının Yargılanma Süreci Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten Tokat'taki Deprem İle İlgili Açıklama
    19:03 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten Tokat'taki Deprem İle İlgili Açıklama

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun' dedi. Çiçek, depremin Kayseri'de de hissedildiğini ancak herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.

  • Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi
    18:58 Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem, komşu il Amasya'da da hissedildi. İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, depremde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı Amasya'da inceleniyor.

  • Bolu'da Yaralı Hayvanlar İçin Tedavi ve Rehabilitasyon Çalışmaları
    18:58 Bolu'da Yaralı Hayvanlar İçin Tedavi ve Rehabilitasyon Çalışmaları

    Bolu'da geçen yıl yaralı veya hasta halde bulunan 206 hayvandan 130'u tedavilerinin ardından doğaya salınırken 9'u hayvanat bahçelerine teslim edildi, çeşitli türlerin bulunduğu 67 canlı ise kurtarılamadı. Yaban hayvanlarıyla ilgili ihbar sayısında artış yaşandığı belirtilirken, iklim değişikliği ve yaban hayvanlarının beslenme alışkanlıklarındaki değişimlerin etkili olduğu ifade edildi. Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarının artırıldığı ve yaban hayvanı ile insan etkileşimlerini azaltmak için projelerin hayata geçirildiği bildirildi.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma ile servis yapan şahıs tutuklandı
    18:54 Beyoğlu'nda askeri üniforma ile servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Restoranın iş yeri sahibi ve işletme müdürü serbest bırakılırken, askeri üniformalı şahıs ise 'Türk Milletini, Cumhuriyeti, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama' suçundan tutuklandı.


Advertisement