Kayıp Ormancı Kendiliğinden Geri Döndü - Son Dakika
Güncel

Kayıp Ormancı Kendiliğinden Geri Döndü

Kayıp Ormancı Kendiliğinden Geri Döndü

Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü’nde çalışan ve yaşadığı çadırdan ayrılıp 5 gün önce kaybolan 54 yaşındaki İbrahim Çolakoğlu (54) geri döndü.

20.05.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışan ve yaşadığı çadırdan ayrılıp 5 gün önce kaybolan 54 yaşındaki İbrahim Çolakoğlu (54) geri döndü.

Edinilen bilgiye göre, orman kesim işlerinde çalışan İbrahim Çolakoğlu, geçtiğimiz cuma günü işini bitirdikten sonra arkadaşlarıyla birlikte Bilecik il merkezine gelmiş, ardından Bilecik- Osmaneli karayolu Gülümbe köyü Oğuz Mermer mevkinde ormancı çadırına gidip yattıktan sonra gece kayıplara karışmıştı. Günlerdir kayıp olan ormancı için Bilecik AFAD, NAK, UMKE, Bursa AFAD Köpekli Arama Kurtarma Ekibi ve Jandarma Arama Kurtarma ekipleri şahsın kaybolduğu mevkinde geniş çaplı arama çalışması başlatmıştı. Ekipler bugün arama çalışmalarına kaldıkları yerden devam etmek için Gülümbe köyü Oğuz mermer mevkine gittiklerinde kayıp ormancı İbrahim Çolakoğlu geri döndüğünü gördüler. Beş gün boyunca aç ve susuz yaşayan İbrahim Çolakoğlu, ormanda yönünü kaybettiğini, kendisini arayan ekiplerin sesini duyduğunu, ama kendi sesini duyuramadığını söyledi.

Arama kurtarma ekipleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Çolakoğlu, Bilecik Devlet Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Ormancı Kendiliğinden Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement