Diyarbakır'da Kayıp Yakınları İçin Yapılan Eylem 269. Haftasında - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Kayıp Yakınları İçin Yapılan Eylem 269. Haftasında

Diyarbakır\'da Kayıp Yakınları İçin Yapılan Eylem 269. Haftasında

İHD Diyarbakır Şubesi ve kayıp yakınları tarafından "kayıplar bulunsun, failleri yargılansın" sloganıyla gerçekleştirilen oturma eylemlerinin 269. sı yapıldı.

11.10.2014 20:27  Güncelleme: 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DİYARBAKIR (İHA) – İHD Diyarbakır Şubesi ve kayıp yakınları tarafından "Kayıplar bulunsun, failleri yargılansın" sloganıyla gerçekleştirilen oturma eylemlerinin 269'ncısı yapıldı.

İHD Diyarbakır Şubesi ve kayıp yakınlarınca her hafta, "Kayıplar bulunsun, failleri yargılansın" sloganıyla gerçekleştirilen oturma eylemlerinin 269'ncısı yapıldı. Koşuyolu Parkı Yaşam Hakkı Anıtı yapılan eyleme, İHD yöneticileri ve kayıp yakınlarını yanı sıra bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve insan hakları aktivistleri de katıldı. Eylemde konuşan İHD Diyarbakır Şube Başkanı Raci Bilici, 296 haftadır devam eden oturma eylemlerinin sonuç almasının barışa sunacağını belirtti.

Bilici, IŞİD saldırılarına müdahale edilmemesi durumunda Kobani'de bir katliam tehlikesinin oluşacağını vurguladı. Bilici, Kobani olaylarında yaşananları da kınadığını söyledi. Bilici'nin konuşmasının ardından Ali ve Mehmet Tekdağ kardeşlerin hikayeleri kaybediliş hikayeleri okundu. Daha sonra ise 5 dakikalık oturma eylemi yapıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Kayıp Yakınları İçin Yapılan Eylem 269. Haftasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement