Kayıp Yaşlı Adamın Yanmış Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Yaşlı Adamın Yanmış Cesedi Bulundu

Kayıp Yaşlı Adamın Yanmış Cesedi Bulundu

Gaziantep'te, 5 aydır haber alınamayan ve ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 61 yaşındaki Reşit Kantar'ın Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yanmış cesedi bulundu.

08.12.2015 21:33  Güncelleme: 21:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, kaybolan ve 5 aydır hiçbir şekilde haber alınamayan 61 yaşındaki yaşlı adam Reşit Kantar'ın cesedine Kahramanmaraş'a bağlı Pazarcık ilçesinde ulaşıldı.

İHBAR ÜZERİNE OLAY YERİNEJANDARMA GELDİ

Pazarcık'ın Karabıyıklı Mahallesi'nde koyun otlatan bir çoban akşam saatlerinde yanmış erkek cesedi görünce durumu jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından ceset, otopsi için Pazarcık Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Burada yapılan otopside cesedin, Gaziantep'ten 5 ay önce kaybolan Reşit Kantar'a ait olduğu belirlendi. Kantar'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayıp Yaşlı Adamın Yanmış Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Türk: Putin kendisini dev aynasında görüyor, kaç aydır silahsız Türkmenlerle zor mücadele veriyor. Türkiye onları paramparça eder, kendilerine güven olmadıkları için gösterişle göz dağı vermeye çalışıyorlar. Ayrıca burdaki ezik pkklı sempatizanlara sesleniyorum ne kendinize ne de Rus ve ya başkalarına güvenmeye hiç gerek yok T.C nice öyle hayali düşüncelileri görmüş geçirmiştir sirada sadece sen olabilirsin başka birşey değil 2 0 Yanıtla
  • Antepli: Bu Karabıyık Köyü Allah Rahmet Eylesin Sevenlerine Sabırlar Diliyorum 1 0 Yanıtla
  • .....: Hayır kürt değil Ülkücüler de yapmaz su testisi su yolunda kırılır derler alma mazlumunun ahını çıkar aheste aheste 0 0 Yanıtla

Advertisement