Kayıp Yaşlı Kadın Gölette Arandı - Son Dakika
Güncel

Kayıp Yaşlı Kadın Gölette Arandı

Kayıp Yaşlı Kadın Gölette Arandı

Banaz'a bağlı Susuz köyünde, jandarma 45 gündür kayıp olan Hacer Cengiz'in gölete düşmüş olabileceği ihtimaline karşı AFAD ekiplerinden yardım istedi.

13.02.2014 17:16  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayıp yaşlı kadın gölette arandı - UŞAK

Kayıp 83 yaşındaki kadın gölette arandı

- Banaz'da 45 gündür kayıp olan Hacer Cengiz'in (83) köy yakınındaki gölette düşmüş olabileceği ihtimali üzerine, gölette dalgıçlar tarafından arama yapıldı

UŞAK (AA) - Uşak'ta 45 gündür haber alınmayan Hacer Yılmaz'ın (83) , köy yakınındaki gölete düşmüş olabileceği ihtimali üzerine dalgıçlar tarafından arama yapıldı.

Banaz ilçesine bağlı Susuz köyünde yalnız yaşayan ve 45 gündür kayıp olan Hacer Cengiz'i (83) arama çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, arazide arama çalışmalarını sürdürürken, köy yakınındaki Kocaköprü göletine düşmüş olabileceği ihtimaline karşı Uşak Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden yardım istedi. Çağrı üzerine Kocaköprü göletine gelen AFAD su altı ekibi botla su yüzeyinde sonar yardımıyla tarama yaptı, daha sonra dalgıçlar su altında arama çalışmalarını sürdürdü.

Köy muhtarı Ateş Kantaroğlu, Hacer Yılmaz'ı evde bulamayan komşularının bildirmesi üzerine jandarma tarafından arama çalışmaları başlatıldığını, kadından 45 gündür haber alınamadığını söyledi. Köy çevresindeki aramalarda bir ize rastlanmadığını kaydeden Kantaroğlu, "Yakınları Banaz ve Uşak'ta yaşıyor. Hacer nine tek başına kalıyordu. Kaybolduktan sonra aramadığımız yer kalmadı. Aklımıza gölete düşmüş olabileceği ihtimali geldi, aramalar sürüyor" dedi.

Yaklaşık 5 saat süren arama çalışmalarında bir bulguya rastlayamayan ekipler göletten ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayıp Yaşlı Kadın Gölette Arandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement