Kayıp Yozgatlı Hacı Satılmış Gençel'in Yakınları Ümitli Bekleyişini Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Kayıp Yozgatlı Hacı Satılmış Gençel'in Yakınları Ümitli Bekleyişini Sürdürüyor

Kayıp Yozgatlı Hacı Satılmış Gençel\'in Yakınları Ümitli Bekleyişini Sürdürüyor

Mina’da yaşanan izdihamdan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Yozgatlı Hacı Satılmış Gençel’in yakınları ümitli bekleyişlerini sürdürüyor.

27.09.2015 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mina'da yaşanan izdihamdan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Yozgatlı Hacı Satılmış Gençel'in yakınları ümitli bekleyişlerini sürdürüyor.

Mina'da bayramın birinci günü yüzlerce hacı adayının vefat ettiği kazada 4 gündür kendisinden haber alınamayan Satılmış Gençel'in (74) Yozgat'ın Kızıletepe köyündeki yakınları yetkililerden yardım bekliyor. Satılmış Gençlen'in oğlu Aziz Gençel, Mina'da yaşanan olaydan sonra babasından bir daha haber alamadıklarını belirterek, kendilerine kimsenin bir şey söylemediğini eli kolu bağlı beklediklerini söyledi.

Babası ile son kez Salı günü akşamı telefonla görüştüklerini ifade eden Aziz Gençel, "Hal hatır sordum iyi olduğunu ve merak etmememizi söyledi. Bayram birinci günü sabahta televizyonda Mina'da izdiham olduğunu öğrendik. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada olayda Türk hacılarının olmadığını söylendi ve bizde rahatlamıştık. Sonra babama ulaşamayınca yanındaki arkadaşlarını aradık ve babamın otele gelmediğini söylediler. Bizde panikledik ve köyümüzden babam ile birlikte gidenleri aradık. Onla görüştük ve babamın kayıp olduğunu öğrendik. Babamın telefonunu aradık kapalı olduğu için ulaşamadık. Diyanetten herhangi biri bizi arayıp bilgi vermedi biz kendi çabalarımızla ancak bu kadar bilgi alabildik. 4 gündür diken üzerindeyiz. Babamın ölümü sağ mı olduğu hakkında bilgi almak istiyoruz" dedi.

"Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Diyanet İşleri Başkanından babam hakkında yardım istiyoruz" diyen Aziz Gençel, "4 gün oldu, babamdan hala bir haber alamadık. Bana 5-10 günlük vize versinler ben kendim gidip arayım. En azından teşhis edeyim" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Yozgatlı Hacı Satılmış Gençel'in Yakınları Ümitli Bekleyişini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement