Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Çalışmalar Devam Ediyor

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Çalışmalar Devam Ediyor

Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, kayıt dışı istihdamla mücadele çerçevesinde yürütülmekte olduğu ’Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki’ projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

14.03.2017 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, kayıt dışı istihdamla mücadele çerçevesinde yürütülmekte olduğu 'Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki' projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bilal Keskin, Akdağmadeni ilçesi sanayicilerine ve esnaflarına kayıtlı istihdamın teşviki ve artırılması konusunda farkındalık oluşturmak için bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kayıt dışı istihdamla mücadele konusunda daha özverili çalışılması gerektiğini belirten İl Müdürü Keskin, "Kayıt dışının azaltılması konusunda kurumumuzun sağladığı teşviklerden işverenlerin faydalanması gerekir. Kayıt altına alınan işçilerin işverene sağladığı faydaların neler olduğunu, her bir sigortalının bireysel olarak değerlendirilip hangi teşvik kapsamında değerlendirilmesi gerektiği araştırılmalı" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement