Kayıtlı İha Sayısı 7 Bine Yaklaştı - Son Dakika
Güncel

Kayıtlı İha Sayısı 7 Bine Yaklaştı

Kayıtlı İha Sayısı 7 Bine Yaklaştı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), ,resmi Twitter sayfasından yapılan açıklamada Türkiye’de sisteme kayıtlı İnsansız Hava Aracı (İHA) kullanıcı sayısının güncel olarak 9 bin 189 olduğunu ve kayıtlı İHA sayısının ise 6 bin 767 olduğunu bildirdi.

23.08.2016 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM),,resmi Twitter sayfasından yapılan açıklamada Türkiye'de sisteme kayıtlı İnsansız Hava Aracı (İHA) kullanıcı sayısının güncel olarak 9 bin 189 olduğunu ve kayıtlı İHA sayısının ise 6 bin 767 olduğunu bildirdi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından çalışmaları sürdürülen İHA Sistemleri Talimatı'nın yayımlanmasının ardından, İHA'lar kayıt altına alınmaya başlandı. Buna göre, SHGM, resmi Twitter sayfasından yapılan açıklamada Türkiye'de sisteme kayıtlı İnsansız Hava Aracı (İHA) kullanıcı sayısının güncel olarak 9 bin 189 olduğunu ve kayıtlı İHA sayısının ise 6 bin 767 olduğunu bildirdi.

Yapılan açıklamada "Bu gün itibariyle; İHA sistemimize kayıtlı İHA Kullanıcı sayısı: 9189, İHA sayısı: 6767, Kurallara Uyun Güvenle Uçun" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıtlı İha Sayısı 7 Bine Yaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement