Kaymakam Akgül Sertifika Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Akgül Sertifika Dağıttı

Kaymakam Akgül Sertifika Dağıttı

Van’ın Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve DAKA işbirliği ile açılan ‘Proje döngüsü eğitimi’ semineri sertifika dağıtım törenine katıldı.

18.11.2016 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve DAKA işbirliği ile açılan 'Proje döngüsü eğitimi' semineri sertifika dağıtım törenine katıldı.

Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Çatak Milli Eğitim Müdürlüğü ve DAKA işbirliği ile açılan ve 5 gün süren 'Proje döngüsü eğitimi" semineri sertifika törenine katıldı. Çatak Yatılı Bölge Ortaokulu toplantı salonunda düzenlenen törende, proje koordinatörü Bahadır Baskonuş, verilen proje eğitimi hakkında genel bilgiler verdikten sonra başarılı olan kamu personellerine sertifikaları dağıtıldı.

Burada bir konuşma yapan Kaymakam Akgül; "Proje hazırlayıp sunabilecek 30 personelimiz oldu. Sizler tarafından kurulacak proje ekibi ile hiçbir zorluğumuz kalmayacak. Çünkü kalkınma, kırsalda başlayıp metropollere doğru giderse anlam ifade eder. Yoksa üç tane büyükşehir gelişmiş dünya markası olmuş olması çok anlam ifade etmez. 81 ilimiz var. Bu illerimizde, ilçeleri ve köyleri ile birlikte kalkınırsa anlamlı olur. Her ilimizin yöremizin mutlaka bu projelerden faydalanması gerekir. Kurumlarımız genelde kaynak ve ödenek sıkıntısından yakınıyor. Aktarılan kaynak ve ödenekler yeterli olmuyor. Özellikle bütçeden en fazla kaynak milli eğitime aktarılmasına rağmen okul ve öğrenci sayılarına baktığımız zaman okullarımız standartlara uymuyor. Sizler projeler hazırlayarak mevcut bulunan okullarımıza daha iyi hizmetler verebilirsiniz. Özellikle kırsalda bulunan okullar için bu projelere çok ihtiyacımız var. Almış olduğunuz eğitimleri bundan sonraki süreçte değerlendirmenizi bekliyoruz. Ajanslar, ilgili kurumlar yavaş yavaş çağrıya çıkıyor. Onları siz takip edeceksiniz, bulunduğunuz okula bir kütüphane bile kazandırsanız çok büyük bir katkı sağlamış olursunuz. Hocamıza vermiş olduğu eğitimden, sizlere de katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Proje eğitmeni Bahadır Baskonuş; "DAKA ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen eğitimimiz, çok sağlıklı ve güzel geçti. Ekiplerimiz çok iyi bir şekilde konuya vakıf oldular. Kaymakamlık tarafından kurulacak proje ekibi Çatak'a çok önemli ve güzel projeler çıkartacaklarına inanıyorum. Çatak ile ilgili tüm projelerde her türlü destek vereceğimden emin olabilirsiniz. Son olarak eğitim sürecinde ziyaretlerinden ve bu gün katılımcılara sertifikalarını vererek bizleri yalnız bırakmayan ilçe Kaymakamı Hacı Asım Akgül ve Milli Eğitim Müdürü M. Salih Taş'a teşekkür ediyorum" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Akgül Sertifika Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement