Kaymakam Akman'ın Durumu İyiye Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Akman'ın Durumu İyiye Gidiyor

Kaymakam Akman\'ın Durumu İyiye Gidiyor

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, dün sabah saatlerinde makamında rahatsızlanarak Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan, oradan da Manisa Grandmedical Hastanesine sevk edilen Ahmetli İlçesi Kaymakamı Necmi Akman’ı hastanede ziyaret etti.

24.07.2015 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, dün sabah saatlerinde makamında rahatsızlanarak Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan, oradan da Manisa Grandmedical Hastanesine sevk edilen Ahmetli İlçesi Kaymakamı Necmi Akman'ı hastanede ziyaret etti. Akman'ın durumunun iyiye gittiği ve birkaç gün sonra taburcu edileceği öğrenildi.

Manisa Grandmedical Hastanesinde anjiyo olan Kaymakam Akman ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Bektaş, hastane yöneticilerinden Kaymakam Akman'ın durumu hakkında bilgi aldı ve Kaymakam Akman'a acil şifalar diledi.

Grandmedical Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, hastanelerine gelen Kaymakam Akman'a ilk müdahalenin ardından gerekli tedavisinin yapıldığını, şu andaki sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, bir iki gün hastanede yattıktan sonra evde tedavisinin devam edeceğini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Akman'ın Durumu İyiye Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement