Kaymakam Arıkan Öğrencilerin Mektuplarına Hediyelerle Cevap Verdi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Arıkan Öğrencilerin Mektuplarına Hediyelerle Cevap Verdi

Kaymakam Arıkan Öğrencilerin Mektuplarına Hediyelerle Cevap Verdi

Şırnak’ın Silopi İlçe Kaymakamı Ali Arıkan, Ceylan Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı ’Silopi kaymakamına mektup’ projesi kapsamında kendisine mektup yazan öğrencilere hediye gönderdi.

13.05.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçe Kaymakamı Ali Arıkan, Ceylan Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı 'Silopi kaymakamına mektup' projesi kapsamında kendisine mektup yazan öğrencilere hediye gönderdi.

Ceylan İlk ve Ortaokulu öğrencileri yaklaşık iki ay önce 'Silopi kaymakamına mektup' adlı proje kapsamında Kaymakam Ali Arıkan'a mektup yazarak oyuncak, tablet, bisiklet talebinde bulunmuştu. Öğrencilerin isteklerini kırmayan Kaymakam Arıkan, öğrencilerin tüm isteklerini yerine getirdi. Silopi Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törene Kaymakam Ali Arıkan'ın yanı sıra Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen, Ceylan İlk ve Ortaokulu Müdürü Aydın Vural, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çocukların yazmış oldukları mektupları okuduktan sonra onlara hediye verdiklerini belirten Kaymakam Arıkan, "Onların bu sevinçlerini görmek bizleri mutlu etti. Böylesi güzel bir projeye imza attığı ve çocuklarımızı sevindirdiği için okul müdürümüze teşekkür ediyorum. Kendisi öğrencilerimizin hayatta başarılı olmalarını sağlıyor" dedi.

Ceylan Köyü İlk ve Ortaokul Müdürü Aydın Vural da, Kaymakam Arıkan'a yazmış oldukları mektupların karşılığını aldıklarını ve öğrencilerin çok mutlu olduğunu belirtti.

Öğrencilerden Melih Mungan, hediyesini almasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Kaymakam beye arkadaşlarımızla mektup yazmıştık, ben mektupta tablet istemiştim ve kaymakam bey de bana istediğim tabletimi verdi. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından Kaymakam Arıkan öğrencilere tek tek hediyelerini verdi. Ceylan Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencileri ise kendi hazırladıkları hediyeleri Kaymakam Arıkan'a takdim etti.

Kaymakam Arıkan daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektirdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Arıkan Öğrencilerin Mektuplarına Hediyelerle Cevap Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement