Kaymakam Atasoy'dan Duygusal Veda - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Atasoy'dan Duygusal Veda

Kaymakam Atasoy\'dan Duygusal Veda

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamlığı görevinde iki yılını tamamlayarak tayini Kastamonu’nun İnebolu ilçesine çıkan Abdullah Atakan Atasoy için bir veda yemeği düzenlendi.

12.07.2015 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Kaymakamlığı görevinde iki yılını tamamlayarak tayini Kastamonu'nun İnebolu ilçesine çıkan Abdullah Atakan Atasoy için bir veda yemeği düzenlendi.

Son kararnameyle Kastamonu'nun İnebolu ilçesine atanan Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy için verilen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. İlçede görev yaptığı süre içerisinde Malazgirt'te yaşayan yerli ve yabancı herkesin sevgisini kazanan Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, alışılagelmiş idarecilik anlayışını yeni bir boyut katmış ve herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı sergilemişti. Uzlaşmacı yapısıyla dikkat çeken Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'un veda konuşması yaparken duygulandığı gözlerden kaçmadı. Onuruna verilen veda yemeğinde konuşan Atasoy, "Burası benim babanım da kaymakam olarak görev yaptığı bir ilçeydi. O yüzden Malazgirt benim ve ailem için çok önemli bir ilçedir. Hatta düğün törenimi bile burada yapmak istedim. Bu ilçede çok güzel anılarım oldu. Yalnız üzüldüğüm tek şey 6-7 Ekim olaylarında yaşanan olaylardı. Ben şahsen bu olayların ilçemde de cereyan etmesini hiç istemezdim. Çünkü ben burada yaşayan tüm Kürt kardeşimi bağrıma basmış, hatta Kürtçe öğrenmek için çaba bile göstermiştim. Bu ilçedeki tüm kamu malları hepimizin. Dilerim böyle bir olay bir daha yaşanmaz ve tüm ülkemizde devam eden barış ve kardeşlik süreci devam eder "dedi.

İki yıl zarfında acı ve tatlı günleri olduğu halde kimseye kızgın ve dargın olmadığını dilee getiren Atasoy, "Burada olan ve olamayan tüm hemşehrilerime hakkım helal olsun. İstemeyerek bile olsa kalbini kırdığımız arkadaşımız varsa bile onlarda haklarını helal etsinler. Bunu bilmenizi isterim, ben hangi ilçede görev yapsam bile Malazgirt'ten gelen herkese kapım sonuna kadar açık olacaktır. Burada bulunan ve bulunmayan tüm arkadaşlarıma, tüm kardeşlerime böyle bir gecede beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmasını gözyaşlarıyla tamamlayan Atasoy, yemeğe katılan herkes ile tek tek tokalaşarak vedalaştı.

İlçe Jandarma Garnizon Komutanlığı ve Malazgirt Kaymakamlığı tarafında organize edilen ve Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'A çeşitli hediyelerin verildiği veda yemeğine Tutak Kaymakamı Ramazan Kendüzler, cumhuriyet savcıları Ersoy Yıldız ve İsmet Dalaslan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, ilçedeki kamu kurum kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütlerin temsilcileri ve yüzlerce kişi katıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Atasoy'dan Duygusal Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement