Kaymakam Atmaca, Fatsa'ya Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Atmaca, Fatsa'ya Veda Etti

Kaymakam Atmaca, Fatsa\'ya Veda Etti

Ordu’nun Fatsa İlçe Kaymakamlığı’ndan Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine atanan Bekir Atmaca’yı mesai arkadaşları, komşuları ve dostları Dolunay Mahallesi’ndeki lojmanından yolcu ettiler.

20.09.2014 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa İlçe Kaymakamlığı'ndan Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine atanan Bekir Atmaca'yı mesai arkadaşları, komşuları ve dostları Dolunay Mahallesi'ndeki lojmanından yolcu ettiler.

Herkesle tek tek vedalaşan ve Fatsa'da önemli dostluklar kurduğunu ifade eden Kaymakam Atmaca, "3 yıldır sürdürmekte olduğum Fatsa Kaymakamlığı görevimi Tekirdağ Vali Yardımcılığı'na atandığımdan dolayı 19 Eylül 2014 Cuma günü itibarıyla bitirmiş bulunuyorum. Görev yaptığım bu 3 yıllık süre içerisinde Fatsa'mız için elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştım.Mevzuat ve hukuk çerçevesinde kanunların bize verdiği görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için kaymakamlık olarak diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmaya gayret ettim.Fatsa gönlümde daima özel bir yer işgal edecektir. Bu vesileyle her ne kadar tüm Fatsalı dostlarımla tek tek vedalaşmak istesem de kısa sürede ayrılmak durumunda kaldığımdan dolayı Tüm Fatsalı hemşehrilerime, beraber çalıştığım mesai arkadaşlarıma, tüm kamu personeline, mahalli idare yetkililerine, Fatsa'mızın daha da ilerlemesine katkıda bulunan sivil toplum kuruluşlarına, değerli Fatsa basınına ve Fatsa halkına Allah'a ısmarladık diyorum. Tüm Fatsalı ve Ordulu dostlarıma sağlık ve mutluluklar dilmiyorum. Hakkınızı helal ediniz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Atmaca, Fatsa'ya Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement