Kaymakam Ayca ve Eşi Yaşlıları Evlerinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Ayca ve Eşi Yaşlıları Evlerinde Ziyaret Etti

Kaymakam Ayca ve Eşi Yaşlıları Evlerinde Ziyaret Etti

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Batman’ın Hasankeyf İlçe Kaymakamı Temel Ayca, eşi Nazlı Gökçen ile birlikte Hasankeyf’te bulunan yaşlıları evlerinde ziyaret ederek sağlıkları ve ekonomik durumları hakkında bilgi aldı.

24.03.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Batman'ın Hasankeyf İlçe Kaymakamı Temel Ayca, eşi Nazlı Gökçen ile birlikte Hasankeyf'te bulunan yaşlıları evlerinde ziyaret ederek sağlıkları ve ekonomik durumları hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Temel Ayca eşi Nazlı Gökçen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şehmus Bıçakçı'yı de yanına alarak Kale Mahallesi'nde oturan 90 yaşındaki Zero Gizmen isimli yaşlı kadını ziyaret etti. Daha sonra Bahçelievler Mahallesi'ne geçen Kaymakam Temel Ayca burada ikamet eden 80 yaşındaki Bedriye Sali'yi de ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

İHTİYAÇLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

Kaymakam Ayca, son olarak eşi Nazlı Gökçen ile birlikte Bahçelievler Mahallesi 103. Sokak'ta oturan 76 yaşındaki Emin Tekeş ve 70 yaşındaki Emine Tekeş'i ziyaret ederek ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret esnasında konuşan Kaymakam Ayca, hayatın doğası gereği her insanın yaşlanabilme durumu ile karşı karşıya kalacağını belirterek, yaşlılara sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Kaymakam Ayca, "Yaşlılık insanın doğası gereğidir. Bu nedenle gençliklerinde bizler için fedakarca bizler için durmadan didinen yaşlılarımıza sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.

HEDİYE PAKETLERİ VERİLDİ

Ziyaret esnasında Kaymakam Ayca yaşlılara hediye olarak gıda paketi verdi. Kaymakam Ayca ayrıca sağlık sorunu olanlara gerekli desteğin yapıldığını ve bu desteklerin devam edeceğini kaydetti.

Yaşlılar, Kaymakam Ayca'nın eşi Nazlı Gökçen'den gördükleri ilgi ve alakadan memnuniyetlerini dile getirdi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Ayca ve Eşi Yaşlıları Evlerinde Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement