Kaymakam Baygüven: Halkın Sorunlarını Onları Ziyaret Ederek Öğrenmeliyiz - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Baygüven: Halkın Sorunlarını Onları Ziyaret Ederek Öğrenmeliyiz

Kaymakam Baygüven: Halkın Sorunlarını Onları Ziyaret Ederek Öğrenmeliyiz

Hasankeyf ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Faruk Baygüven, yöneticilerin halkın sorunlarını onları ziyaret ederek öğrenmeleri gerektiğini söyledi.

08.08.2016 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hasankeyf Kaymakamı ilçe esnafını ziyaret etti

Batmanın Hasankeyf İlçesi Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, ilçe merkezindeki esnafları gezerek, esnafların talep ve şikâyetlerini dinledi.

Vatandaşların ve esnafların sorunlarının ancak kendilerini ziyaret ederek onlardan öğrenmenin gerekli olduğunu belirten Baygüven, "Halkın yanına giderek, esnafı ziyaret ederek sorunları dinlemeli ve onlarla beraber çözüm bulmalıyız" dedi.

Yaptığı esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla oturup çaylarını içen Kaymakam Faruk Bülent Baygüven, ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla yakın diyalog kurmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Baygüven "Mülki İdare Amiri olarak fırsat buldukça ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. İlçe halkıyla yakın bir diyalog içinde olmaya devam ederek, vatandaşların arasında dolaşarak sıkıntılarını dinlemek bizim gibi yöneticilerin asli görevleridir" dedi.

Kaymakam Faruk Bülent Baygüven, vatandaşların talepleri doğrultusunda elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakam Baygüven: Halkın Sorunlarını Onları Ziyaret Ederek Öğrenmeliyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement