Kaymakam Bayraktar'a Polis Haftası Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Bayraktar'a Polis Haftası Ziyareti

Kaymakam Bayraktar\'a Polis Haftası Ziyareti

Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Hisarcık İlçe Emniyet Amiri İsmail Çoban ve beraberindeki emniyet personeli, Kaymakam Davut Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek çiçek sundular.

06.04.2016 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Hisarcık İlçe Emniyet Amiri İsmail Çoban ve beraberindeki emniyet personeli, Kaymakam Davut Bayraktar'ı makamında ziyaret ederek çiçek sundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Davut Bayraktar, polis teşkilatının toplumsal huzurun korunması ve halkın güvenliğini sağlamak için mesai kavramı gözetmeden, gece gündüz görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getirdiğini vurguladı.

Bayraktar, "Teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum." dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Bayraktar'a Polis Haftası Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement