Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca'ya Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca'ya Veda Yemeği

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca\'ya Veda Yemeği

Ordu'nun Fatsa Kaymakamlığından Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine atanan Bekir Atmaca için düzenlenen veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

19.09.2014 11:09  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa İlçe Kaymakamlığı'ndan Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine atanan Bekir Atmaca için düzenlenen veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

Fatsa ilçesinde yaklaşık 3 senedir görev yapan Kaymakam Bekir Atmaca, son kararnameyle Tekirdağ'a tayin oldu. Kaymakam Bekir Atmaca için Fatsa Belediyesi Çamlık Restaurant'ta bir veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Salih Gödek, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, İlçe Jandarma komutanı Halit Gülten, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Veda yemeğinin açılış konuşmasını eski Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Atilla Yiğit yaptı. Yiğit, "Kaymakam Bekir Atmaca 3 yıldır ilçemizde görev yaptı. Eğitimle ilgili çok önemli adımlar attık ve Kaymakam Atmaca bu anlamda bizlere çok büyük destek verdi. Başarısı yüksek ve hep daha da ileriye yükselen eğitimizdeki bu başarının önemli payı Kaymakam Bekir Atmaca'nın katkıları büyük. Kendisine çok teşekkür ediyoruz ve yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

Yemekte ikinci konuşmayı ise Ünye Kaymakamı Mustafa Demir yaptı. Demir, "Kendisi iyi bir dost oldu. Kendisi ben izine ayrıldığımda Ünye Kaymakamlığımıza vekalet ediyor o izine çıktığında da ben Fatsa'ya vekalet ediyordum. Bizler devlet memuruyuz. Her yerde görev yapıyoruz. Kaymakam bey inşallah yeni yerinde de böyle güzel dostluklar edinir. Yeni tayin yeri hayırlı uğurlu olsun. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe ise yaptığı konuşmasında, "3 yıl çok çabuk geçti. Gerçekten burada yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Görev yaptığı süreç içinde mülki amirliği yanında bize gerçekten ağabeylik yaptı. İnşallah yeni görev yerinde başarılı olur. Burada çok başarılı hizmetlere imza attı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yemekte duygusal bir konuşma yapan Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca şunları söyledi: "Her başlangıç güzel oluyor ama bitişi üzücü oluyor. Bir insanın tayini çıktığında yanında arkasında üzülen varsa demek ki o insan seviliyor ve onları seviyor anlamına geliyor. Yaklaşık 3 yıl önce göreve başladım. Karadeniz'de ilk defa görev yaptım. Karadeniz değince tabiatıyla, güzelliğiyle, yeşilliğiyle ve diğer güzellikleriyle akla geliyor. Çok güzel bir memleketiniz var. Memleketlerimizin her yeri güzel aslında ama kıymetini bilmemiz gerekiyor. Ancak uzaklaştığımız zaman oraları daha çok özlüyoruz. Yaşarken insan farkında olmuyor. Belki biz de buradan ayrıldıktan sonra Fatsa güzel bir yer olarak içimizde kalacak ama 'keşke biraz daha kalabilseydik' diyeceğiz. O anlamda şunu söylemek istiyorum: Bazen dairedeki arkadaşlarımla halı sahada futbol maçı yaparak bazen çocuklarla oyun oynayarak, onlara hediyeler vererek bazen imamlarımızla cuma namazı sonrası sohbet ederek, iftarlarda bir araya gelerek, fakirlerimizin derdini dinleyerek gerçekten Kaymakamlığı burada en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Eğitim olarak ciddi çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Buraya geldiğimizde okul yatırımı olarak son 5 yılda çok ciddi rakamlar yapıldı. Belediyemizin de çok ciddi desteğini aldık ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Özellikle Kaymakamlığa gelen vatandaşımızın hukuki ve mevzuat çerçevesinde işinin yapılması için elimizden geleni yaptık. Vatandaşımızın boş dönmemesi için Kaymakamlığın kapısının yüzüne kapanmaması için ne gerekiyorsa yaptık. Belki bizim hoşumuza gitmeyen şeyler hayırlara vesile olur diye düşünüyorum. Onuruma düzenlediğiniz yemek için herkese çok teşekkür ediyorum."

Yemek programı, Kaymakam Bekir Atmaca'ya hükümet konağı personelleri tarafından hediye ve plaket takdim edildikten sonra hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca'ya Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement