Kaymakam Çetin'den Askeri Personele Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Çetin'den Askeri Personele Ziyaret

Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Varto Garnizon Komutanlığına, FETÖ terör örgütünün darbe girişimine destek vermedikleri için teşekkür ziyaretinde bulundu.

23.07.2016 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Varto Garnizon Komutanlığına, FETÖ terör örgütünün darbe girişimine destek vermedikleri için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Çetin, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlere sohbet etti.

Burada konuşan Çetin, bir çete tarafından ülkemize çok büyük bir hainlik yapıldığını belirtti.

Çetelere destek vermeyip, devlete sahip çıkarak Cumhurbaşkanının yanında durdukları için askerlere teşekkür eden Çetin şöyle konuştu:

"Uluslar arası bir boyutun olduğu bu kalleşçe darbe girişimini yapanlar cezalarını en ağır şekilde alacaklar. Bizim Emniyet ve Jandarmada vatanını milletini seven herkese her türlü desteğimiz olacaktır, hepsi bizim göz bebeğimizdir. Her türlü teröre hep birlikte hareket edeceğiz, ben size teşekkür ediyorum tekrar söylüyorum bu işin içinde olan kim varsa en ağır cezayı alacaklar. Milletine kurşun sıkan adamın bu ülkede yeri yok, biz bunlara askerde demiyoruz onlar terörist, bizim askerimizin polisimizin içine sızmış diğer kurumlarımızın içine sızmış teröristlerdir. Hiç bir vatan evladı hangi kurumda olursa olsun askerine polisine sivil vatandaşına Meclisine silah sıkmaz bunların dağdaki teröristten hiçbir farkı yok. Bu nedenle sizler moralinizi yüksek tutun. Allaha şükür bizim ilçemizde hiçbir sıkıntımız olmamıştır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Çetin'den Askeri Personele Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement