Kaymakam Çınar'dan Öğrencilere Kitap Desteği - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Çınar'dan Öğrencilere Kitap Desteği

Kaymakam Çınar\'dan Öğrencilere Kitap Desteği

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde başlatılan 100 Temel Eser Kitap Okuma Projesi'ne, İlçe Kaymakamı İshak Çınar'ın da hediye ettiği kitaplar ile destek verdiği bildirildi.

04.06.2013 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde başlatılan 100 Temel Eser Kitap Okuma Projesi'ne, İlçe Kaymakamı İshak Çınar'ın da hediye ettiği kitaplar ile destek verdiği bildirildi.

Benchmarking projeleri kapsamında okuma alışkanlığı kazandırmak maksadıyla Pazarlar Çok Programlı Lisesi tarafından hazırlanan ve İlçe Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen projenin uygulamaya başlandığı bildirildi.

Proje kapsamında İlçe Kaymakamı İshak Çınar da, Çok Programlı Lisesi'nden 15 öğrenciye 4'er kitaptan oluşan 15 takımlık kitap hediye etti. Kitapların öğrencilere teslimi sırasında yaptığı kısa konuşmada Kaymakam Çınar, "Hayat kitapla güzeldir. Güzel okuyan, güzel görür, güzel gören, güzel düşünür. Sizin özellikle yaz dönemlerinde rehavete kapılmadan kitap okuma alışkanlığınızı devam ettirmeniz için bu dünya klasiklerini almayı düşündük. İyi bir iş yaptığımız kanaatindeyim. Ekim ayı içerisinde bu kitaplardan ne kadar istifade ettiğinizi tespit maksadıyla beraber bir değerlendirme yapacağız. Bu değerlendirmede başarılı gördüğümüz beş öğrencimize ödül olarak nakdi yardım yapacağız. Amacımız sizin kitaplarla dost bir hayat sürmenizdir. Bu projeye destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okul idarecilerine, öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.

Öğrenciler de kitap desteğinden dolayı İlçe Kaymakamı İshak Çınar'a teşekkür ederek, "Bu kutsal emeğinizin karşılığını mutlaka en iyi şekilde okuyarak vereceğiz" dediler. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Çınar'dan Öğrencilere Kitap Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement