Kaymakam Citer Buhara Derneği'nin Kermese Katıldı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Citer Buhara Derneği'nin Kermese Katıldı

Kaymakam Citer Buhara Derneği\'nin Kermese Katıldı

Viranşehir Kaymakamı Dr.Huzeyfe Citer, Viranşehir’de yapmış olduğu insani yardım faaliyetleriyle bilinen Buhara Eğitim ve Kültür Derneği’nin kermesine katıldı.

17.11.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Kaymakamı Dr.Huzeyfe Citer, Viranşehir'de yapmış olduğu insani yardım faaliyetleriyle bilinen Buhara Eğitim ve Kültür Derneği'nin kermesine katıldı.

İlçedeki muhtaç ve fakir aileler yararına açılan kermese katılan Kaymakam Dr Huzeyfe Citer, kermesi gezerek ürünleri inceledi. Kermesi ziyaret eden Kaymakam Citer, ürünleri beğendiğini belirterek, dernek çalışanlarına çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Buhara Eğitim ve kültür Derneği Başkanı Mahmut çiftçi de, ilçenin Kışla Mahallesinde Antin parkında 2 gün açık kalan kermese vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Çiftçi dernekte elde edilecek gelirlerin fakir ve muhtaç aileler yararına kullanılacağını söyledi. Kaymakam Citer'in ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini de dile getiren Çiftçi, "Amacımız Allah rızasını kazanıp birkaç fakir aileleri sevindirmektir. Kermesimiz 2 gün açık kaldı. Çok sayıda hayırsever vatandaşımız destek verdi. Bu hayır işine destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Citer Buhara Derneği'nin Kermese Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement