Kaymakam'dan Okul İdarecilerine Başarı Önerisi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam'dan Okul İdarecilerine Başarı Önerisi

Kaymakam\'dan Okul İdarecilerine Başarı Önerisi

Batman'ın Beşiri İlçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullara yeni ataması yapılan okul müdürleri ile tanışma toplantısı yapıldı.

28.12.2014 15:09  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Beşiri İlçesinde Öğretmen Evinde Beşiri Kaymakamı Ayşe Şeyda Çağlar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ubeydullah Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullara yeni ataması yapılan okul müdürleri ile tanışma toplantısı yapıldı.

Toplantıda kendilerini tanıtan okul müdürlerine kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Çağlar, okul müdürlerinin yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

"SINAVLARDA BAŞARI ORANI EN AZ %70 OLMALI"

Yeni atamalarla görevlerine başlayan idarecilere seslenen Beşiri Kaymakamı Bayan Ayşe Şeyda Çağlar, "TEOG ve Üniversite sınavlarında öğrenci başarılarının artırılması hedefimiz olmalıdır. Ailelerin öğrencilerini ve gençlerini bize emanet ettiğini unutmamak gerekir ve başta biz yöneticiler olarak çok çalışmamız gerekmektedir. Bu yılkı merkezi sistem sınavlarında başarı durumunun en az yüzde 70'lere çıkartılması gerekmektedir. Başarı düzeyimiz artınca, geleceğimiz olan çocuklar ve gençlerin geleceğini de kazandırmış oluruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakam'dan Okul İdarecilerine Başarı Önerisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement