Kaymakam Dayanç'tan Köy Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Dayanç'tan Köy Ziyareti

Kaymakam Dayanç\'tan Köy Ziyareti

Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, buralarda incelemelerde bulundu.

11.12.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, buralarda incelemelerde bulundu.

Beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adnan Abdulvahitoğlu ve daire amirleriyle Dağdöşü, Dönerdöver, Erenkaya, Bingöl ve Cintepe köylerini ziyaret eden Kaymakam Dayanç, köy muhtarlarından sorunları hakkında bilgi alarak, buradaki yatırımları yerinde inceledi.

Köy okullarında da incelemelerde bulunan Dayanç, öğretmenlerle sohbet ederek, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Dayanç köyü ziyaretinde konuşan Dayanç, ilçeye yeni atanmasından dolayı yöreyi hızlı bir şekilde tanımaya çalıştığını belirterek, bu nedenle gidilmedik köy ve mezra bırakmayacağını söyledi.

Vatandaş odaklı yönetim anlayışı gereği her zaman vatandaşın en yakınında ve kolay ulaşılabilir bir konumda olacağını ifade eden Dayanç, şöyle konuştu:

"Yıllarca terör belasından zarar gören bu coğrafyanın, tesis edilen huzur ortamıyla birlikte yeniden sosyo-ekonomik yönden gelişmeye başlaması mutluluk vericidir. Devletimizin nazarında Türkiye Cumhuriyeti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan ve sorumluluk bilinciyle hareket eden herkes birinci sınıf vatandaştır ve birinci sınıf hizmet almayı hak ediyor. Dolayısıyla tek gayemiz vatandaşlarımızla el ele vererek daha güzel yarınlar için durmaksızın hizmet üretmektir." - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Dayanç'tan Köy Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement