Kaymakam Demir'den Başarılı Öğrenciye Ödül - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Demir'den Başarılı Öğrenciye Ödül

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm soruları doğru cevaplayan Ünye Anafarta Ortaokulu öğrencisi Emine Şimal Ballı’yı altın ile ödüllendirdi.

22.01.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm soruları doğru cevaplayan Ünye Anafarta Ortaokulu öğrencisi Emine Şimal Ballı'yı altın ile ödüllendirdi.

Kaymakam Demir, ilçede eğitimde başarı gösteren öğrencileri makamında ağırladı.

Makamda öğrencilere nasihatlerde bulunan Kaymakam Demir, "Türkiye İstatistik Kurumu'na göre, Türkiye'de erkek ve kadınların yaş ortalamaları 70 civarlarında. Sizler birkaç yıl dişinizi sıkacak, planlı programlı ders çalışacaksınız. Geriye kalan 50 yılı rahat yaşayacaksınız. Ayrıca bir Japon ata sözünde 'Eğer sevdiğiniz işi yaparsanız bir ömür boyu tatildesiniz' diyor. Bu yüzden bu yılları güzel değerlendirip, birkaç yıl dişinizi sıkıp, sevdiğiniz mesleklere yönelmelisiniz" dedi.

Kaymakam Demir, Ballı'ya altın, yaptığı okul ziyaretlerinde sorduğu sorulara doğru cevap veren Çakırtepe Anadolu Sağlık Teknik ve Mesleki Liseden Yudum Duran ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan Bahadır Gökdemir'e de spor ayakkabısı hediye etti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Demir'den Başarılı Öğrenciye Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement