Kaymakam Erkan'dan "18 Mart" Mesajı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Erkan'dan "18 Mart" Mesajı

Kaymakam Erkan\'dan "18 Mart" Mesajı

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

17.03.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Erkan, Çanakkale Zaferi'nin binlerce şehidimizin kanıyla yazılmış eşsiz bir tarih olduğunu belirterek, "Çanakkale Zaferi; binlerce şehidimizin kanıyla tarihe altın harflerle yazılan eşsiz bir tarihtir. Vatanı için gövdesini siper etmekten asla çekinmeyen Türk milleti, Çanakkale Zaferi'yle bağımsızlığına olan tutkusunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin tam bağımsızlığını korumak uğruna verilen bu şanlı mücadeleyi unutmak mümkün değildir. Türk milletinin vermiş olduğu bu onurlu mücadeleyi nesilden nesile aktarmak bizim en büyük görevimizdir. Bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgesi, şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan güzel yurdumuzu ve cumhuriyetimizi aynı ruh ve anlayışla korumak en öncelikli temel görev ve sorumluluğumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümünü yürekten kutluyor, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere özgürlük ve bağımsızlığımız uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden veya hayatta olan kahraman gazilerimizi saygıyla ve şükranla anıyorum" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Erkan'dan '18 Mart' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement