Kaymakam Erkan, El Sanatları Kursunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Erkan, El Sanatları Kursunu Ziyaret Etti

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından SODES projesi kapsamında açılan el sanatları kursunu ziyaret etti.

30.01.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından SODES projesi kapsamında açılan el sanatları kursunu ziyaret etti.

Tatvan TSO Başkanı Bilal Dağdağan ve Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ile "Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar" projesi kapsamında açılan ahşap kutu tasarımı, ahşap boyama, ahşap işletmeciliğiyle ilgili el sanatları kursunu ziyaret eden Kaymakam Erkan, kurs eğitmeni Eyyüp Caner Cengiz'den kurs ve kursiyerlerin durumuyla ilgili bilgi aldı.

Ziyarette kursiyerlerin bin bir emekle yaptığı el emeği göz nuru ürünlerini de inceleyen Erkan, kursiyerlerin kısa sürede güzel çalışmalar ortaya koyduğunu söyledi.

Dağdağan ise kursa 30 kursiyerin devam ettiğini belirterek, "Bu kursu unutulmaya yüz tutmuş naht, ahşap kutu tasarımı, ahşap boyama, ahşap işletmeciliği gibi el sanatlarını yaşatmak amacıyla açtık. Kursiyerlerin kurslara yoğun ilgisi var. Tüm kursiyerlerimiz kısa sürede güzel çalışmalara imza attı. İnşallah kurs sonunda da kursiyerler güzel çalışmalara imza atacak. Bu vesileyle tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Erkan, El Sanatları Kursunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement