Kaymakam Eryakıran'dan Minik Satranççılara Hediye - Son Dakika
Spor

Kaymakam Eryakıran'dan Minik Satranççılara Hediye

Kaymakam Eryakıran\'dan Minik Satranççılara Hediye

Türkiye Satranç Şampiyonası’nda ikinci olarak Çeşme ilçesinin gururu olan ve milli takıma katılmaya hak kazanan minik sporculardan Alparslan Işık okuduğu okulunda unutulmazken, Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran da sporcuları makamında ağırlayarak çeşitli ödüller verdi.

13.02.2016 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Satranç Şampiyonası'nda ikinci olarak Çeşme ilçesinin gururu olan ve milli takıma katılmaya hak kazanan minik sporculardan Alparslan Işık okuduğu okulunda unutulmazken, Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran da sporcuları makamında ağırlayarak çeşitli ödüller verdi.

Antalya'da düzenlenen Türkiye Satranç Şampiyonası'na katılan Çeşme Belediyespor Satranç Takımı oyuncuları Alparslan Işık ve Egehan Yıldız'ın Türkiye ikincisi kentte herkesi sevince boğdu. Minik sporcular bu başarıyla milli takıma katılmaya hak kazanırken, Alparslan Işık içinde okulunda özel bir kutlama programı gerçekleştirildi. Özel Ege Bilgi Ortaokulu'nda düzenlenen özel törende Işık'ı başarısında dolayı hem öğretmenleri, hemde arkadaşları kutladı. Alparslan Işık'ın başarısının önemine dikkat çeken US Eğitim Okulları Genel Müdürü Aydın Tırpancı, "Alparslan Işık hem satrançta, hem de derslerinde oldukça başarılı bir öğrenci. Bu anlamda ilçemizin yüzünü ağartıyor. Ailesini ve desteklerinden dolayı okulumuzun kurucusu Ayetullah Bilgiç'i de tebrik ediyorum. Alparslan Işık, bu yıl ikinci oldu ama inanıyoruz ki, gelecek yıl Türkiye birinciliğini ilçemize ve okulumuza getirecektir. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

KAYMAKAM ERYAKIRAN SPORCULARI KUTLADI

Öte yandan, Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, şampiyonada ikinci olarak milli takıma seçilmeye hak kazanan ve Avrupa Satranç Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Egehan Yıldız ve Alparslan Işık'ı kutlayarak hediye verdi. Minik sporcuların ailelerini ve okul yönetimini makamında ağırlayan Eryakıran, satranç sporunun önemine değinerek, satrançtaki başarının derslerdeki başarıyı da arttıracağına dikkat çekti. Kaymakam Eryakıran, Çeşme'den iki satranç sporcusunun Türkiye ikinciliğini kazanarak milli takıma girmesinin ve Avrupa Satranç Şampiyonası'nda milli formayı giyerek Türkiye'yi temsil edecek olmasının ilçe için gurur verici olduğunu da sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kaymakam Eryakıran'dan Minik Satranççılara Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement