Kaymakam Fırat Okul Ziyaretleri Devam Ediyor. - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Fırat Okul Ziyaretleri Devam Ediyor.

Kaymakam Fırat Okul Ziyaretleri Devam Ediyor.

Akçakale Kaymakamı Eyüp FIRAT Fatih Sultan Mehmet ortaokulunu Denetim, İnceleme ve Ziyaretlerde Bulundu.

16.01.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okul ziyaretine Kaymakam Eyüp FIRAT, Milli Eğitim Müdürü Halil TEKYILDIZ, Okul Müdürü ve Öğretmenler katıldı.

Okullarda bulunan eksiklikleri yerinde inceleyen Kaymakam FIRAT, okul müdürlerinden okulların son durumları ile ilgili bilgi aldı.

Akçakale İlçe Kaymakamı Eyüp FIRAT ilçedeki okulları ziyaret ederek eksikler yerinde tespit ediyor. Kaymakam FIRAT, eksiklerin kısa sürede giderileceğini belirterek yapılan tüm işlerin takipçisi olacaklarını belirtti.

Kaymakam FIRAT; Fatih Sultan Mehmet ortaokul Müdür'ü ve Öğretmenler ile mini bir toplantı düzenledi. Toplantıda; Öğrencilerimize önem veriyoruz. Öğretmenlerimize daha çok önem veriyoruz. Biz imkanlar dahilin de maddi manevi öğretmenlerimize destek olalım ki eğitimimiz daha kaliteli olsun. İlçemizde bulunan öğretmenlerimiz Türkiye'nin her kesimden, her bölgesinden gelmektedir. Öğrencilerimizin sizden alacakları çok şey vardır. Misafir perverliğiyle bilinen ilçemizden de tabi sizin de alacak çok şeyleriniz vardır. O yüzden siz öğretmenlerimizin yükü ağır el birliği ile Akçakale'deki eğitim kalitesini yükseltmek için elimizden gelen her türlü imkanları sağlamaya devam edeceğiz. Dedi. Daha sonra Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda bulunan kantini de denetledi.

Okul ziyaretinden sonra bir açıklama yapan Kaymakam FIRAT; Dönem başında belirlediğimiz hedef doğrultusunda okullarımıza yönelik denetim, inceleme ve ziyaretlerde bulunuyoruz. Akçakale'nin eğitim seviyesini yükseltmek ve mevcut durumdan daha ileriye götürmek için daha fazla emek ve çaba sarf ederek başarı oranının artacağına inanıyoruz. Dedi.

Kaymakam Eyüp FIRAT sınıfları tek, tek dolaşarak, öğrenciler ile sohbet etti. Kırtasiye malzemesi vererek öğrencileri sevindirdi. Öğrencilere;"Benden Bir İsteğiniz var mı" ? Diye sordu. Daha sonra okuldan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaymakam Fırat Okul Ziyaretleri Devam Ediyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement