Kaymakam Fırat, Yeni Hastaneyle İlgili Bilgi Aldı - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Fırat, Yeni Hastaneyle İlgili Bilgi Aldı

Kaymakam Fırat, Yeni Hastaneyle İlgili Bilgi Aldı

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ilçede yapımı devam eden devlet hastanesindeki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

12.11.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat Akçakale'de açılan Akçakale 100 Yataklı Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Akçakale 100 Yataklı Devlet Hastanesi Başhekimi Yılmaz Gerger tarafından karşılanan Kaymakam Eyüp Fırat burada hastaneyle ilgili bilgi aldı.

İlçeye yeni yapılan 100 yataklı hastanesinde yoğun bakımda 6 yatak, cerrahi yoğun bakımda 4 yatak, diyaliz servisinde 9 yatak bulunuyor. Genel cerrahi bölümü, ortopedi ve travmatoloji, üroloji bölümü, kadın hastalıkları ve doğum bölümü, çocuk hastalıkları bölüm, göğüs hastalıkları bölümü, göz hastalıkları bölümü, iç hastalıklar (dahiliye) bölümü, ağız ve diş sağlığı, kulak burun boğaz bölümü, acil servis bölümü bulunuyor.

Hastanenin vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmesi gerektiğini söyleyen Kaymakam Fırat, "Eksik olan sıkıntıların bir an önce tamamlanması ve olumsuz bir durumun yaşanmaması yönünde gereken her şeyi kaymakamlık olarak yapmaktayız. İnsan sağlığı her şeyden önce gelir" dedi.

Denetimler esnasında sağlık çalışanları ve hastanede yatan hastaları da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Kaymakam Fırat, hastalarla ve yakınlarıyla sohbet ederek onlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kaymakam Fırat, Yeni Hastaneyle İlgili Bilgi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement